Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 25.09.2020 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından açıklandı. Yurt genelinde soğuyan havaların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Aydın ve Muğla çevrelerinde, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağış alan yerlerde hava sıcaklığı 2 ila 5 derece azalacak. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak? İşte, 25 Eylül İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu tahminleri. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Amasya, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. YAĞIŞLI YERDE SICAKLIK 5 DERECE DÜŞECEK  Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile zamanla Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı, diğer yerlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. UYARILAR BUGÜN 18:00’E KADAR GEÇERLİ Uyarıların başlangıç periyodunun dün saat 18:00, bitiş zamanının ise bugün saat 18:00 olduğu kaydedildi. BÖLGEMİZDE HAVA MARMARA Parçalı, güneyinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. BURSA °C, 29°C Parçalı yer yer çok bulutlu İSTANBUL °C, 27°C Parçalı bulutlu KIRKLARELİ °C, 30°C Parçalı bulutlu KOCAELİ °C, 30°C Parçalı bulutlu

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından açıklandı. Yurt genelinde soğuyan havaların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Aydın ve Muğla çevrelerinde, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağış alan yerlerde hava sıcaklığı 2 ila 5 derece azalacak. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak? İşte, 25 Eylül İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu tahminleri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Amasya, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

YAĞIŞLI YERDE SICAKLIK 5 DERECE DÜŞECEK 

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile zamanla Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı, diğer yerlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR BUGÜN 18:00’E KADAR GEÇERLİ

Uyarıların başlangıç periyodunun dün saat 18:00, bitiş zamanının ise bugün saat 18:00 olduğu kaydedildi.

BÖLGEMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, güneyinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 29°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

İSTANBUL °C, 27°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 30°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 30°C
Parçalı bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.