Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 28.09.2020 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Corona virüsü salgını sonrası sonbahar ayları için bir de grip endişesi yaşanıyor. Bu nedenle havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Bugün evlerinden işe gitmek üzere çıkan vatandaşlar hava durumu araştırması yapıyorlar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün havanın mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmininde bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelerde, “Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, Marmara, Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.” İfadeleri kullanıldı. BÖLGEMİZDE HAVA MARMARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BURSA °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu İSTANBUL °C, 28°C Parçalı ve az bulutlu KIRKLARELİ °C, 27°C Parçalı ve az bulutlu KOCAELİ °C, 30°C

Corona virüsü salgını sonrası sonbahar ayları için bir de grip endişesi yaşanıyor. Bu nedenle havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Bugün evlerinden işe gitmek üzere çıkan vatandaşlar hava durumu araştırması yapıyorlar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün havanın mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmininde bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelerde, “Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, Marmara, Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.” İfadeleri kullanıldı.

BÖLGEMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 30°C

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.