19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 01.10.2020 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakika açıklaması: Bugün kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birççok şehirde bugün kuvvetli yağmurların görüleceğine yer verildi. Sabah saatlerinde başlaması beklenen yağmurun gece yarısına kadar devam etmesi beklenirken , yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtınanın da görüleceği , vatandaşların tedbirli olması gerektiğine yer verildi.  Sabah saatlerinde Doğu ve ORta Karadeniz ile Akdeniz Bölges 'nin doğu bölümlerinde başlayacak yağmur, öğleden sonra iç kesimlerde de etkisini gösterecek. Beklenen gök gürültülü yağmurla birlikte fırtına da etkili olacak . Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verild: "Rüzgarın; Batı Akdeniz’in batısında yarın (30.09.2020 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; Perşembe günü gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor." YAĞMUR BEKLENEN YERLER Meteoroloji tarafından yayımlanan hava durumu tahmin raporunda, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Gümüşhane, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,olacağına yer verildi. Yağışlar nedeniyle uyarı yapılan şehirler ise şu şekilde "Yağışların, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyıları ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." Şiddetli rüzgar uyarısı ise şu şekilde "Rüzgarın, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." BUGÜNKÜ SAAT SAAT HAVA DURUMU BÖLGEMİZDE HAVA DURUMU MARMARA Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BURSA  hava durumu 25°C Parçalı bulutlu İSTANBUL  hava durumu 23°C Parçalı bulutlu KIRKLARELİ  hava durumu 25°C Parçalı bulutlu KOCAELİ  hava durumu 25°C Parçalı ve yer yer çok bulutlu

Meteoroloji'den son dakika açıklaması: Bugün kuvvetli yağmur geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birççok şehirde bugün kuvvetli yağmurların görüleceğine yer verildi. Sabah saatlerinde başlaması beklenen yağmurun gece yarısına kadar devam etmesi beklenirken , yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtınanın da görüleceği , vatandaşların tedbirli olması gerektiğine yer verildi. 

Sabah saatlerinde Doğu ve ORta Karadeniz ile Akdeniz Bölges 'nin doğu bölümlerinde başlayacak yağmur, öğleden sonra iç kesimlerde de etkisini gösterecek. Beklenen gök gürültülü yağmurla birlikte fırtına da etkili olacak . Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verild:

"Rüzgarın; Batı Akdeniz’in batısında yarın (30.09.2020 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; Perşembe günü gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor."

YAĞMUR BEKLENEN YERLER

Meteoroloji tarafından yayımlanan hava durumu tahmin raporunda, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Gümüşhane, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,olacağına yer verildi.

Yağışlar nedeniyle uyarı yapılan şehirler ise şu şekilde "Yağışların, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyıları ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Şiddetli rüzgar uyarısı ise şu şekilde "Rüzgarın, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

BUGÜNKÜ SAAT SAAT HAVA DURUMU

BÖLGEMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA
Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA  hava durumu 25°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL  hava durumu 23°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ  hava durumu 25°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ  hava durumu 25°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.