Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 15.10.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarıları peş peşe geldi. Yaz aylarını geride bıraktığımız şu dönemde bazı illerimizde kuvvetli rüzgar, yağış ve dolu etkisini gösteriyor. Ekim ayının ortasında vatandaşlar dışarı çıkmadan önce MGM tarafından yapılan uyarıları dikkate alıyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Marmara Bölgesi için toz taşınımı uyarısı yapılmıştı. Peki 15 Ekim 2020 Perşembe bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarıları ile önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporu METEOROLOJİ SON DAKİKA UYARDI! BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? MGM yeni haftaya ilişkin hava durumu raporunu duyurdu. Haftanın dördüncü gününe ilişkin olarak vatandaşlar bugün hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyor. Haberimizde, Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu raporuna ve il il hava durumu uyarılarına ulaşabilirsiniz… İşte Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu raporu ve il il sıcaklık değerleri MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor! BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? 15 EKİM 2020 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu kesimleri ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR UYARISI Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor! BÖLGEMİZDE HAVA MARMARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BURSA 12°C, 26°C Parçalı ve az bulutlu İSTANBUL 17°C, 24°C Parçalı ve az bulutlu KIRKLARELİ 11°C, 24°C Parçalı ve az bulutlu KOCAELİ 18°C, 26°C Parçalı ve az bulutlu

MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor!
Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarıları peş peşe geldi. Yaz aylarını geride bıraktığımız şu dönemde bazı illerimizde kuvvetli rüzgar, yağış ve dolu etkisini gösteriyor. Ekim ayının ortasında vatandaşlar dışarı çıkmadan önce MGM tarafından yapılan uyarıları dikkate alıyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Marmara Bölgesi için toz taşınımı uyarısı yapılmıştı. Peki 15 Ekim 2020 Perşembe bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarıları ile önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporu

METEOROLOJİ SON DAKİKA UYARDI! BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
MGM yeni haftaya ilişkin hava durumu raporunu duyurdu. Haftanın dördüncü gününe ilişkin olarak vatandaşlar bugün hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyor. Haberimizde, Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu raporuna ve il il hava durumu uyarılarına ulaşabilirsiniz…

İşte Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu raporu ve il il sıcaklık değerleri

MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor!
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? 15 EKİM 2020
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu kesimleri ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR UYARISI
Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MGM’den son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı! 15 Ekim Bugün hava nasıl olacak? O iller için çok kuvvetli geliyor!
BÖLGEMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 12°C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 17°C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 11°C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 18°C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.