19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 16.10.2020 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Türkiye’de vatandaşlar tarafından günlük hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde hava sıcaklıkları artacak. Haftanın son iş gününde vatandaşlar hava durumunu araştırmaya devam ediyorlar. Bugün havanın nasıl olacağını merak eden vatandaşlar için MGM günlük verilerini yayınladı. Resmi internet sayfasından son değerlendirmelerini paylaşan MGM; ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmininde bulundu. MGM’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin batı kesimleri parçalı bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.” İfadeleri kullanıldı. BÖLGEMİZDE HAVA MARMARA Parçalı ve az bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. BURSA °C, 29°C Parçalı az bulutlu İSTANBUL °C, 25°C Az bulutlu açık KIRKLARELİ °C, 26°C Parçalı az bulutlu KOCAELİ °C, 29°C Parçalı az bulutlu

Türkiye’de vatandaşlar tarafından günlük hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde hava sıcaklıkları artacak.

Haftanın son iş gününde vatandaşlar hava durumunu araştırmaya devam ediyorlar. Bugün havanın nasıl olacağını merak eden vatandaşlar için MGM günlük verilerini yayınladı. Resmi internet sayfasından son değerlendirmelerini paylaşan MGM; ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmininde bulundu. MGM’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin batı kesimleri parçalı bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.” İfadeleri kullanıldı.

BÖLGEMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
BURSA °C, 29°C
Parçalı az bulutlu
İSTANBUL °C, 25°C
Az bulutlu açık
KIRKLARELİ °C, 26°C
Parçalı az bulutlu
KOCAELİ °C, 29°C
Parçalı az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.