Havuç’tan Hülagü’ye ziyaret

Spor 11.03.2020 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havuç’tan Hülagü’ye ziyaret

Türkiye’nin sayılı ve başarılı cimnastik kulüplerinden olan ilimizin ilk cimnastik kulübü Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl 7. Sini düzenleyeceği ve her programına yüzlerce sporseverin ve il protokolünün katıldığı muhteşem şölen için adeta yoğun mesai harcıyor. CİMNASTİK VE BALE ŞÖLENİ PROGRAMINA DAVET Taban birliklerinin ve kent bürokrasisinin adeta tam destek verdiği 7. Olimpiyat Yıldızları Cimnastik ve Bale Şöleni programına Türkiye Cimnastik Federasyonu, Kocaeli Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ak Güler Gurup A.Ş, Kocaeli Anneleri Derneği destek veriyor. TEŞEKKÜR ETTİ İlimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı Tolga Havuç muhteşem şölen daveti için Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret ederek hep kulüp çalışmaları hem de büyük şölenin detayları hakkında bilgilendirme yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kocaeli Üniversitesi’nin tam destek verdiği şölen için Kulüp Başkanı Tolga Havuç, hocası Prof. Dr Sadettin Hülagü’ye teşekkürlerini ileterek temennilerini sundu. HÜLAGÜ DEĞER KATIYOR Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan genç Başkan Havuç: ‘Çalışmalarıyla ülkemizin gururu ve biz öğrencilerinin her zaman yanında destekçisi olan Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamıza büyük şölenimizin davetiyesini takdim ederek tüm Kocaeli Üniversitesi ailemizi programımıza davet ettik. Biz öğrencilerine ve üniversitemize her zaman değer katan, Üniversitemizi Kocaeli ile bütünleştirerek kentimize değer katan Prof. Dr Sadettin Hülagü hocamıza şahsım ve temsil etmiş olduğum camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.  

Türkiye’nin sayılı ve başarılı cimnastik kulüplerinden olan ilimizin ilk cimnastik kulübü Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl 7. Sini düzenleyeceği ve her programına yüzlerce sporseverin ve il protokolünün katıldığı muhteşem şölen için adeta yoğun mesai harcıyor.

CİMNASTİK VE BALE ŞÖLENİ PROGRAMINA DAVET

Taban birliklerinin ve kent bürokrasisinin adeta tam destek verdiği 7. Olimpiyat Yıldızları Cimnastik ve Bale Şöleni programına Türkiye Cimnastik Federasyonu, Kocaeli Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ak Güler Gurup A.Ş, Kocaeli Anneleri Derneği destek veriyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı Tolga Havuç muhteşem şölen daveti için Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret ederek hep kulüp çalışmaları hem de büyük şölenin detayları hakkında bilgilendirme yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kocaeli Üniversitesi’nin tam destek verdiği şölen için Kulüp Başkanı Tolga Havuç, hocası Prof. Dr Sadettin Hülagü’ye teşekkürlerini ileterek temennilerini sundu.

HÜLAGÜ DEĞER KATIYOR

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan genç Başkan Havuç: ‘Çalışmalarıyla ülkemizin gururu ve biz öğrencilerinin her zaman yanında destekçisi olan Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamıza büyük şölenimizin davetiyesini takdim ederek tüm Kocaeli Üniversitesi ailemizi programımıza davet ettik. Biz öğrencilerine ve üniversitemize her zaman değer katan, Üniversitemizi Kocaeli ile bütünleştirerek kentimize değer katan Prof. Dr Sadettin Hülagü hocamıza şahsım ve temsil etmiş olduğum camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.