Havuzlar belediyeye devrediliyor

Darıca 01.03.2017 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Havuzlar belediyeye devrediliyor

Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Deniz Yıldızları Lisesi ve Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip lisesindeki havuzların belediye tarafından işletileceğini söyledi.

      ŞEHİTLERİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Önceki meclislere göre oldukça sakin geçen mecliste Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’nın şehitlerinin mahalle konaklarına verilmesi için sözlü önerge verdi. Böylece Şehit Murat Tevlim’in adı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılacak mahalle konağına, Şehit Salih Kayanın isminin ise Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak mahalle konağına verilmesi kararlaştırıldı.  TÜGVA İLE PROTOKOL Mecliste ayrıca Avrupa şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan’a 10 cumhuriyet altını verilmesi, ikinci olan sporculara ise 5 cumhuriyet altını verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Darıca’da bulunan amatör spor kulüplerine 5’er bin TL nakdi yardım yapılması kabul edildi. Mecliste Darıca Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı ile işbirliği protokolü imzalanması kararlaştırıldı.  HAVUZLARI BELEDİYE İŞLETECEK Mecliste Deniz Yıldızları Lisesi ve Şehit Hasan Kaya Kız imam hatip lisesindeki havuzların belediye tarafından işletilmesi için de Belediye Başkanı Karabacak’a Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalanması için yetki verildi. Başkan Karabacak, 'İki okulumuzdaki havuzlar belediyemize devredilecek. Deniz Yıldızları Lisesindeki havuz erkekler ve Şehit Hasan Kaya Kız imam hatip lisesindeki havuz da bayanlar için olacak. Ayrıca Emek Mahallesine de iki havuz yapılacak. Darıca’nın havuz ihtiyacını karşılayacağız' dedi.
Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Deniz Yıldızları Lisesi ve Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip lisesindeki havuzların belediye tarafından işletileceğini söyledi.

 

 

 

ŞEHİTLERİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK

Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Önceki meclislere göre oldukça sakin geçen mecliste Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’nın şehitlerinin mahalle konaklarına verilmesi için sözlü önerge verdi. Böylece Şehit Murat Tevlim’in adı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılacak mahalle konağına, Şehit Salih Kayanın isminin ise Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak mahalle konağına verilmesi kararlaştırıldı. 

TÜGVA İLE PROTOKOL

Mecliste ayrıca Avrupa şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan’a 10 cumhuriyet altını verilmesi, ikinci olan sporculara ise 5 cumhuriyet altını verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Darıca’da bulunan amatör spor kulüplerine 5’er bin TL nakdi yardım yapılması kabul edildi. Mecliste Darıca Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı ile işbirliği protokolü imzalanması kararlaştırıldı. 

HAVUZLARI BELEDİYE İŞLETECEK

Mecliste Deniz Yıldızları Lisesi ve Şehit Hasan Kaya Kız imam hatip lisesindeki havuzların belediye tarafından işletilmesi için de Belediye Başkanı Karabacak’a Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalanması için yetki verildi. Başkan Karabacak, 'İki okulumuzdaki havuzlar belediyemize devredilecek. Deniz Yıldızları Lisesindeki havuz erkekler ve Şehit Hasan Kaya Kız imam hatip lisesindeki havuz da bayanlar için olacak. Ayrıca Emek Mahallesine de iki havuz yapılacak. Darıca’nın havuz ihtiyacını karşılayacağız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.