HAYIR DEYİNCE...

08.10.2015 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAYIR DEYİNCE...

Sevgili olma teklifini reddettiği garsonun saldırısına uğradı

Konya'da 25 yaşındaki H.S. adlı genç kız, daha önceden tanıdığı ve sevgili olma teklifini reddettiği garson Ü.Ç.'nin sokakta saldırısına uğradı.  Genç kız, çevredekilerin müdahalesiyle öfkeli gencin elinden kurtuldu. Olay, bugün saat 10.15'de merkez Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi'nde meydana geldi. H.S., yolda yürüdüğü sırada o caddedeki bir restoranda garson olarak çalışan ve daha önceden tanıdığı Ü.Ç. yaklaştı. İddiaya göre Ü.Ç. genç kızdan hoşlandığını belirtip, sevgili olmayı teklif etti. H.S. de, kendisinin evlenme aşamasında olduğunu belirtip, teklifi reddetti. Bu cevabı duyan öfkeli garson, H.S.'ye tekme ve tokatla saldırdı.  Aldığı darbeler sonucu yere düşen ve başını çarpan genç kız, durumu fark edip müdahale eden çevredekiler tarafından öfkeli gencin elinden kurtuldu. Uğradığı saldırı sonucu şoke olan ve gözyaşları içinde kalan H.S., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan saldırgan garson genci bulmak için çalışma başlatıldı. KAYNAK:HABERTÜRK
Sevgili olma teklifini reddettiği garsonun saldırısına uğradı

Konya'da 25 yaşındaki H.S. adlı genç kız, daha önceden tanıdığı ve sevgili olma teklifini reddettiği garson Ü.Ç.'nin sokakta saldırısına uğradı. 

Genç kız, çevredekilerin müdahalesiyle öfkeli gencin elinden kurtuldu. Olay, bugün saat 10.15'de merkez Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi'nde meydana geldi. H.S., yolda yürüdüğü sırada o caddedeki bir restoranda garson olarak çalışan ve daha önceden tanıdığı Ü.Ç. yaklaştı.

İddiaya göre Ü.Ç. genç kızdan hoşlandığını belirtip, sevgili olmayı teklif etti. H.S. de, kendisinin evlenme aşamasında olduğunu belirtip, teklifi reddetti. Bu cevabı duyan öfkeli garson, H.S.'ye tekme ve tokatla saldırdı. 

Aldığı darbeler sonucu yere düşen ve başını çarpan genç kız, durumu fark edip müdahale eden çevredekiler tarafından öfkeli gencin elinden kurtuldu. Uğradığı saldırı sonucu şoke olan ve gözyaşları içinde kalan H.S., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan saldırgan garson genci bulmak için çalışma başlatıldı.

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.