“Hayal Hanem” Gebzelilerle söyleşti

Gebze 09.12.2015 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Hayal Hanem” Gebzelilerle söyleşti

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen “Hayal Hanem” iman hakikatleri söyleşisi Gebzelilerden büyük ilgi gördü. Yusuf Efe Göçer ve Yunus Oran’ın konuşmacılığını yaptığı söyleşide İslam dinini en güzel nasıl yaşayabiliriz sorusuna cevap aradılar. Katılımcıların ilgi ile izlediği söyleşi sohbet havasında gerçekleşti. Bireysel ve toplumsal hayattan sundukları ilgi çekici kesitlerle dinleyicilere farklı bir gece yaşatan Göçer ve Oran,  “Gebze’nin gönlümüzde ayrı bir yeri var. İnsanlarını çok seviyoruz, çok anlayışlılar. Bu güzel sohbetİ katılımınızla güzelleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi. Gebze kültür sanat etkinlikleri kapsamında 11 Aralık Cuma günü saat 19:00’ da Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil “Osmanlıyı Yükselten Değerler” konulu konferansı ile Gebzeliler ile bir araya gelecek. Katılımın ücretsiz olduğu konferansa tüm Gebzeliler davetli.

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen “Hayal Hanem” iman hakikatleri söyleşisi Gebzelilerden büyük ilgi gördü. Yusuf Efe Göçer ve Yunus Oran’ın konuşmacılığını yaptığı söyleşide İslam dinini en güzel nasıl yaşayabiliriz sorusuna cevap aradılar. Katılımcıların ilgi ile izlediği söyleşi sohbet havasında gerçekleşti. Bireysel ve toplumsal hayattan sundukları ilgi çekici kesitlerle dinleyicilere farklı bir gece yaşatan Göçer ve Oran,  “Gebze’nin gönlümüzde ayrı bir yeri var. İnsanlarını çok seviyoruz, çok anlayışlılar. Bu güzel sohbetİ katılımınızla güzelleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Gebze kültür sanat etkinlikleri kapsamında 11 Aralık Cuma günü saat 19:00’ da Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil “Osmanlıyı Yükselten Değerler” konulu konferansı ile Gebzeliler ile bir araya gelecek. Katılımın ücretsiz olduğu konferansa tüm Gebzeliler davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.