19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hayaller başka bahara kaldı 1-2

Spor 06.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hayaller başka bahara kaldı 1-2

Süper Amatör Lig Play-Off grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı.

Süper Amatör Lig Play-Off grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Arapçeşmespor, İhsaniyespor’a 2-0 yenilerek Süper Amatör Lig Play-Off grubuna çıkma şansını kaybetti. Maça hızlı başlayan Arapçeşmespor 16. dakikada Oğuzhan’ın şık golü ile öne geçti. 6 dakika sonra Rüstem’in şutunda top filelere gitti ve skor 1-1 oldu.   KALECİ SAMET’TEN HATA İlk yarının son anlarında İhsaniye’de Enes olağan üstü bir gole imza attı. Enes yaklaşık orta saha yakınlarından topu kaleye yönlendirdi. Kaleci Samet önde kalınca top herkesin bakışları arasında ağlara gitti. (2-1) İlk yarı 2-1 İhsaniye’nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıdaki tempo düşüklüğü İkinci yarıda da devam etti. Takımların tüm çabaları başka gol getirmedi ve İhsaniyespor, Arapçeşmespor’u 2-1 mağlup etti ve Süper Play-Off’a yazdıran 8. ve son takım oldu. ARAPÇEŞMESPOR:1 İHSANİYESPOR:2 HAKEMLER: Sait Tuzcu***, Birtan Yavuz***, M. Ali Vardar*** ARAPÇEŞMESPOR: Samet*, Oğuzhan**, Yalçın**, Doğukan**, Murat**, Aykut** (Dk. 65 Yavuz*) Serdar**, Levent**, Nazım** (Dk. 46 Güray*) Turgay**, Eray** İHSANİYESPOR: Hamdi****, Hasan***, Emirhan***, Oğuzhan***, Fatih***, Emrah* (Dk. 30 Mustafa**) Rüstem***, Yasin***, Semih*** (Dk. 85 Ahmet?) Yusuf*** (Dk. 90+3 Uğur?) Enes*** GOLLER:Oğuzhan Dk.16 (Arapçeşme), Rüstem Dk.28, Enes Dk.45 (İhsaniye)
Süper Amatör Lig Play-Off grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı.

Süper Amatör Lig Play-Off grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta Arapçeşmespor, İhsaniyespor’a 2-0 yenilerek Süper Amatör Lig Play-Off grubuna çıkma şansını kaybetti. Maça hızlı başlayan Arapçeşmespor 16. dakikada Oğuzhan’ın şık golü ile öne geçti. 6 dakika sonra Rüstem’in şutunda top filelere gitti ve skor 1-1 oldu.  

KALECİ SAMET’TEN HATA

İlk yarının son anlarında İhsaniye’de Enes olağan üstü bir gole imza attı. Enes yaklaşık orta saha yakınlarından topu kaleye yönlendirdi. Kaleci Samet önde kalınca top herkesin bakışları arasında ağlara gitti. (2-1) İlk yarı 2-1 İhsaniye’nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıdaki tempo düşüklüğü İkinci yarıda da devam etti. Takımların tüm çabaları başka gol getirmedi ve İhsaniyespor, Arapçeşmespor’u 2-1 mağlup etti ve Süper Play-Off’a yazdıran 8. ve son takım oldu.

ARAPÇEŞMESPOR:1

İHSANİYESPOR:2

HAKEMLER: Sait Tuzcu***, Birtan Yavuz***, M. Ali Vardar***

ARAPÇEŞMESPOR: Samet*, Oğuzhan**, Yalçın**, Doğukan**, Murat**, Aykut** (Dk. 65 Yavuz*) Serdar**, Levent**, Nazım** (Dk. 46 Güray*) Turgay**, Eray**

İHSANİYESPOR: Hamdi****, Hasan***, Emirhan***, Oğuzhan***, Fatih***, Emrah* (Dk. 30 Mustafa**) Rüstem***, Yasin***, Semih*** (Dk. 85 Ahmet?) Yusuf*** (Dk. 90+3 Uğur?) Enes***

GOLLER:Oğuzhan Dk.16 (Arapçeşme), Rüstem Dk.28, Enes Dk.45 (İhsaniye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.