Hayati Yazıcı Kocaelilileri ağırladı

Kocaeli 31.10.2016 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hayati Yazıcı Kocaelilileri ağırladı

Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu     Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan eşi Şükran Özdemir Ankara’da Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’i ziyaret etti. Ziyarette memnuniyet mesajları verilirken bir zamanlar Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Özdemir ile Kocaeli’de kurucu kadın kollarında beraber görev yaptığını kaydeden milletvekili Nergis” Kocaeli’nin gelişmesini takip ediyorum. Yapılan hizmetler ile Kocaeli’nin yolu açıktır” dedi. KOCAELİ’DE BERABER ÇALIŞTILAR Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in makamında gerçekleşen buluşmada Kocaeli’de yapılan hizmetlerden bahsedildi. Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir, Kocaeli’nin hayata geçirilen projeler ile Türkiye’nin en önemli illerinden birisi olduğunun altını çizdi. Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Şükran Özdemir ise milletvekili Hülya Nergis ile Kocaeli’deki kurucu kadın kolları başkanlığındaki anılarını paylaştı. Ziyarette Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Gülşen Yayla da hazır bulundu. HAYATİ YAZICI MECLİSİ GEZDİRDİ Ziyaretin ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bir araya gelen heyet, Kocaeli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Heyetle yakından ilgilenen Yazıcı, daha sonra 15 Temmuz’da Meclis’in bombalanan yerlerini dolaştırdı.

Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

 

 

Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan eşi Şükran Özdemir Ankara’da Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’i ziyaret etti. Ziyarette memnuniyet mesajları verilirken bir zamanlar Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Özdemir ile Kocaeli’de kurucu kadın kollarında beraber görev yaptığını kaydeden milletvekili Nergis” Kocaeli’nin gelişmesini takip ediyorum. Yapılan hizmetler ile Kocaeli’nin yolu açıktır” dedi.

KOCAELİ’DE BERABER ÇALIŞTILAR

Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in makamında gerçekleşen buluşmada Kocaeli’de yapılan hizmetlerden bahsedildi. Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir, Kocaeli’nin hayata geçirilen projeler ile Türkiye’nin en önemli illerinden birisi olduğunun altını çizdi. Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Şükran Özdemir ise milletvekili Hülya Nergis ile Kocaeli’deki kurucu kadın kolları başkanlığındaki anılarını paylaştı. Ziyarette Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Gülşen Yayla da hazır bulundu.

HAYATİ YAZICI MECLİSİ GEZDİRDİ

Ziyaretin ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile bir araya gelen heyet, Kocaeli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Heyetle yakından ilgilenen Yazıcı, daha sonra 15 Temmuz’da Meclis’in bombalanan yerlerini dolaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.