Haydar Akar'a yine komisyon görevi

Siyaset 01.07.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haydar Akar'a yine komisyon görevi

TBMM’de CHP’nin Komisyonlar da en fazla çalışan Milletvekillerinden olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaklaşık 8 yıldır Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonun da en tecrübeli isim olarak görev yaptı. Akar KİT Komisyonun da CHP grup sözcüsü olarak da görev alırken Komisyondaki birçok konuyu Meclis kürsüsünde de dile getirdi. Bu dönem AGİTPA Komisyonunda da görev yapan Akar, Meclis Genel Kurulunda nöbetçi Grup Başkanvekili gibi de çalışarak özellikle seçim sürecinde hem İstanbul da hem Meclis de kendisini gösterdi. SANAYİ KOMİSYONUNDA İstanbul seçimlerinin ardından Meclisin de yakın bir zamanda tatile girmesi ile birlikte Kocaeli’de saha çalışmalarına ağırlık verecek olan Akar’a CHP Meclis grubu yeni bir görevlendirme yaptı. Önümüzdeki süreçte ülkemizde sanayinin başkenti olan Kocaeli için de önemli olan Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonun da görev yapacak olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın komisyon çalışmaları ile yine öne çıkması bekleniyor. Önümüzdeki hafta AGİTPA Komisyonu yaz dönemi toplantısı için Lüksemburg’a gidecek olan Akar Meclisin kapanması ile birlikte Kocaeli’de daha fazla çalışmalarına ağırlık verecek.

TBMM’de CHP’nin Komisyonlar da en fazla çalışan Milletvekillerinden olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaklaşık 8 yıldır Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonun da en tecrübeli isim olarak görev yaptı. Akar KİT Komisyonun da CHP grup sözcüsü olarak da görev alırken Komisyondaki birçok konuyu Meclis kürsüsünde de dile getirdi. Bu dönem AGİTPA Komisyonunda da görev yapan Akar, Meclis Genel Kurulunda nöbetçi Grup Başkanvekili gibi de çalışarak özellikle seçim sürecinde hem İstanbul da hem Meclis de kendisini gösterdi.

SANAYİ KOMİSYONUNDA

İstanbul seçimlerinin ardından Meclisin de yakın bir zamanda tatile girmesi ile birlikte Kocaeli’de saha çalışmalarına ağırlık verecek olan Akar’a CHP Meclis grubu yeni bir görevlendirme yaptı. Önümüzdeki süreçte ülkemizde sanayinin başkenti olan Kocaeli için de önemli olan Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonun da görev yapacak olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın komisyon çalışmaları ile yine öne çıkması bekleniyor. Önümüzdeki hafta AGİTPA Komisyonu yaz dönemi toplantısı için Lüksemburg’a gidecek olan Akar Meclisin kapanması ile birlikte Kocaeli’de daha fazla çalışmalarına ağırlık verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.