HAYDİ BİSMİLLAH

Spor 17.12.2015 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAYDİ BİSMİLLAH

DARICA G.B İKİNCİ YARININ HAZIRLIKLARINA BUGÜN ANTALYA’DA START VERİYOR

2015-2016 sezonunun ilk devresinin Play-Off’un 9 puan uzağında tamamlayan Darıca G.B, Antalya kampıyla birlikte beyaz bir sayfa açmak istiyor. İkinci yarının hazırlıkları için bugün saat 15:00’da Kervansaray Otel’de toplanacak olan Darıca G.B takımı, iyi bir çalışma süreci geçirerek ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyor 3.Lig 3.Grup’ta ligin ilk yarısının 23 puanda tamamlayarak Play-Off’un 9 puan uzağında kalan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarının hazırlıklarına bugün başlıyor. Antalya Lara’da bulunan Kervansaray Otel’de ikinci yarının hazırlıkları için bugün bismillah diyecek olan sarı yeşilliler, saat 15:00’da toplanacak. Kampın ilk antrenmanını Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde saat 17:00’da gerçekleştirecek olan Darıca G.B, kampı en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıda ses getirmek istiyor. TRANSFERLER KAMPA YETİŞTİRİLMELİ Kampta 4 hazırlık maçı oynayacak olan Darıca G.B, yeni transferleriyle birlikte ilk kez görücüye bu maçta çıkacak. 23-25-28-30 Aralık tarihlerinde hazırlık karşılaşmaları oynayacak olan Ramazan Silin’in öğrencileri, 31 Aralık’ta Antalya kampını tamamlayarak Darıca’ya dönecek. Dün itibariyle transferde gaza basan Darıca G.B yönetimi, yeni transferleri kampa yetiştirmek için büyük bir çaba harcayacak.
DARICA G.B İKİNCİ YARININ HAZIRLIKLARINA BUGÜN ANTALYA’DA START VERİYOR

2015-2016 sezonunun ilk devresinin Play-Off’un 9 puan uzağında tamamlayan Darıca G.B, Antalya kampıyla birlikte beyaz bir sayfa açmak istiyor. İkinci yarının hazırlıkları için bugün saat 15:00’da Kervansaray Otel’de toplanacak olan Darıca G.B takımı, iyi bir çalışma süreci geçirerek ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyor

3.Lig 3.Grup’ta ligin ilk yarısının 23 puanda tamamlayarak Play-Off’un 9 puan uzağında kalan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarının hazırlıklarına bugün başlıyor. Antalya Lara’da bulunan Kervansaray Otel’de ikinci yarının hazırlıkları için bugün bismillah diyecek olan sarı yeşilliler, saat 15:00’da toplanacak. Kampın ilk antrenmanını Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde saat 17:00’da gerçekleştirecek olan Darıca G.B, kampı en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıda ses getirmek istiyor.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞTİRİLMELİ

Kampta 4 hazırlık maçı oynayacak olan Darıca G.B, yeni transferleriyle birlikte ilk kez görücüye bu maçta çıkacak. 23-25-28-30 Aralık tarihlerinde hazırlık karşılaşmaları oynayacak olan Ramazan Silin’in öğrencileri, 31 Aralık’ta Antalya kampını tamamlayarak Darıca’ya dönecek. Dün itibariyle transferde gaza basan Darıca G.B yönetimi, yeni transferleri kampa yetiştirmek için büyük bir çaba harcayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.