Haydi çocuklar yazın tarihi!

Spor 26.10.2016 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi çocuklar yazın tarihi!

Darıca G.B, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün tarihi bir maça çıkıyor. Sarı yeşilliler güçlü rakibi Balıkesirspor’u elediği taktirde kupada tarihinde ilk kez gruplara kalacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan tarihi maç saat 15:00’da başlayacak.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği için tarihi bir gün…Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk turda Gölcükspor’u 2.Tur’da ise Ankaragücü’nü eleyen sarı yeşilli temsilcimiz, 3.Tur maçında bugün deplasmanda TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Gruplara kalma adına son engel olan Balıkesirspor karşısında kazanarak tarihinde ilk kez gruplara kalmak isteyen Darıca G.B, Balıkesir’den zaferle dönerek kupada ses getirmek istiyor. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00’da başlayacak. 27 TAKIM GRUPLARA KALACAK Kupada, Spor Toto Süper Lig’den 10, TFF 1.Lig’den 12, Spor Toto 2.Lig’den 21, Spor Toto 3.Lig’den 10 ve Bölgesel Amatör Lig’den 1 takım 3.turda mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak 3.tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig’i ilk 5’te tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor’un da doğrudan katılımıyla 32 ekip grup aşamasına yer alacak.
Darıca G.B, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün tarihi bir maça çıkıyor. Sarı yeşilliler güçlü rakibi Balıkesirspor’u elediği taktirde kupada tarihinde ilk kez gruplara kalacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan tarihi maç saat 15:00’da başlayacak.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği için tarihi bir gün…Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk turda Gölcükspor’u 2.Tur’da ise Ankaragücü’nü eleyen sarı yeşilli temsilcimiz, 3.Tur maçında bugün deplasmanda TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Gruplara kalma adına son engel olan Balıkesirspor karşısında kazanarak tarihinde ilk kez gruplara kalmak isteyen Darıca G.B, Balıkesir’den zaferle dönerek kupada ses getirmek istiyor. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00’da başlayacak.

27 TAKIM GRUPLARA KALACAK

Kupada, Spor Toto Süper Lig’den 10, TFF 1.Lig’den 12, Spor Toto 2.Lig’den 21, Spor Toto 3.Lig’den 10 ve Bölgesel Amatör Lig’den 1 takım 3.turda mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak 3.tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig’i ilk 5’te tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor’un da doğrudan katılımıyla 32 ekip grup aşamasına yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.