HAYDİ DARICA!

Darıca 13.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAYDİ DARICA!

İLK MAÇINDA BEŞİKTAŞ’I ELİNDEN KAÇIRAN DARICA G.B, BOLU DEPLASMANINDA PUAN ARIYOR

  Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan Darıca G.B, kupadaki ikinci sınavına çıkıyor. İlk maçında Beşiktaş’ı elinden kaçıran Darıca G.B bugün deplasmanda TFF 1.Lig lideri Boluspor’a konuk olacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak. Türkiye Kupası’ndaki gururumuz Darıca Gençlerbirliği, D Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Boluspor’a konuk olacak. Hafta sonunda Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek 1.Lig’de liderliğe oturan ev sahibi Boluspor ile 12 Bingölspor’u yenerek ligde moral depolayan Darıca G.B, bugün kupa maçında karşı karşıya gelecekler. Grupta ilk maçını kaybeden iki takımın mücadelesini A Spor canlı olarak yayınlayacak. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.
İLK MAÇINDA BEŞİKTAŞ’I ELİNDEN KAÇIRAN DARICA G.B, BOLU DEPLASMANINDA PUAN ARIYOR

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan Darıca G.B, kupadaki ikinci sınavına çıkıyor. İlk maçında Beşiktaş’ı elinden kaçıran Darıca G.B bugün deplasmanda TFF 1.Lig lideri Boluspor’a konuk olacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Türkiye Kupası’ndaki gururumuz Darıca Gençlerbirliği, D Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Boluspor’a konuk olacak. Hafta sonunda Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek 1.Lig’de liderliğe oturan ev sahibi Boluspor ile 12 Bingölspor’u yenerek ligde moral depolayan Darıca G.B, bugün kupa maçında karşı karşıya gelecekler. Grupta ilk maçını kaybeden iki takımın mücadelesini A Spor canlı olarak yayınlayacak. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.