Haydi Darıca maça!

Spor 02.04.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi Darıca maça!

Darıca G.B Play-Off yolunda bugün çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Darıca İlçe Stadı’nda saat 14:30’da oynanacak olan karşılaşmada taraftarlarının desteğini bekleyen sarı yeşilli temsilcimiz, rakibini eli boş göndererek yeniden hava yakalamak istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta oynadığı son 3 maçtan beraberliklerle ayrılan Darıca G.B, bugün sahasında final niteliğinde bir karşılaşma oynayacak. Ligin ilk yarısında 2-1 yenildiği Bergama Belediyespor’la bu kez sahasında karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen sarı yeşilliler, kazanarak yenilmezlik serisini de 16 maça çıkarmak istiyor. KAZANMAYA MECBURUZ Geride kalan 15 maçta 7 galibiyet ve 8 beraberlik alan Darıca G.B, bu periyodu başarıyla atlatırken sarı yeşilli taraftarlar kalan 6 haftada da takımlarından aynı başarıyı bekliyor. Play-Off için müthiş bir savaş veren takımların hemen neredeyse her hafta birbirleriyle oynaması Darıca G.B için avantak olarak görülse de sarı yeşilliler kendi maçlarını kazanmaya mecbur. Özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda puan kaybına tahammülü olmayan Darıca G.B, bugün Bergama Belediyespor’u evine eli boş göndermek istiyor.
Darıca G.B Play-Off yolunda bugün çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Darıca İlçe Stadı’nda saat 14:30’da oynanacak olan karşılaşmada taraftarlarının desteğini bekleyen sarı yeşilli temsilcimiz, rakibini eli boş göndererek yeniden hava yakalamak istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta oynadığı son 3 maçtan beraberliklerle ayrılan Darıca G.B, bugün sahasında final niteliğinde bir karşılaşma oynayacak. Ligin ilk yarısında 2-1 yenildiği Bergama Belediyespor’la bu kez sahasında karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen sarı yeşilliler, kazanarak yenilmezlik serisini de 16 maça çıkarmak istiyor.

KAZANMAYA MECBURUZ

Geride kalan 15 maçta 7 galibiyet ve 8 beraberlik alan Darıca G.B, bu periyodu başarıyla atlatırken sarı yeşilli taraftarlar kalan 6 haftada da takımlarından aynı başarıyı bekliyor. Play-Off için müthiş bir savaş veren takımların hemen neredeyse her hafta birbirleriyle oynaması Darıca G.B için avantak olarak görülse de sarı yeşilliler kendi maçlarını kazanmaya mecbur. Özellikle iç sahada oynayacağı maçlarda puan kaybına tahammülü olmayan Darıca G.B, bugün Bergama Belediyespor’u evine eli boş göndermek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.