Haydi Darıca Sen Zoru Seversin

Spor 27.03.2016 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi Darıca Sen Zoru Seversin

3.Lig 3. Grup’ta Play-Off kovalayan ve son iki haftada önemli puanlar kaybeden Darıca Gençlerbirliği, yarın Batman Petrol ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak.

Son iki maçta önce Çatalca’ya, ardından Çine Madran ile berabere kalıp 4 puan kaptıran 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yarın 32’inci hafta maçında Batman Petrol’a konuk oluyor. Galibiyetten başka bir düşüncesi olmayan sarı-yeşilli ekip dün 07.35 uçağıyla direkt Batman’a uçup, Mesopotamya Otel’de maç saatini bekledi.  Genelde zorlu maçlarda puan kaybetmeyen  Darıca GB, yarın Batman’dan 3 puanla döneceğine inanıyor. Daha önce takımlar arasında yapılan 7 maçın 2’sini sarı-yeşilli takımımız kazanmış, diğer 5 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yarınki Batman Petrol, Darıca GB  maçı TFF’nin özel izniyle saat 12:00 da oynayacak. Dönüş uçağına yetişilmesi nedeniyle TFF bu maçın 12:00 da oynanacağı belirtti. Sarı-Yeşilli kafile maçını oynadıktan sonra 16:25 uçağıyla Darıca’ya geri dönecek.         601 defa okundu.
3.Lig 3. Grup’ta Play-Off kovalayan ve son iki haftada önemli puanlar kaybeden Darıca Gençlerbirliği, yarın Batman Petrol ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak.

Son iki maçta önce Çatalca’ya, ardından Çine Madran ile berabere kalıp 4 puan kaptıran 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yarın 32’inci hafta maçında Batman Petrol’a konuk oluyor. Galibiyetten başka bir düşüncesi olmayan sarı-yeşilli ekip dün 07.35 uçağıyla direkt Batman’a uçup, Mesopotamya Otel’de maç saatini bekledi.  Genelde zorlu maçlarda puan kaybetmeyen  Darıca GB, yarın Batman’dan 3 puanla döneceğine inanıyor. Daha önce takımlar arasında yapılan 7 maçın 2’sini sarı-yeşilli takımımız kazanmış, diğer 5 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yarınki Batman Petrol, Darıca GB  maçı TFF’nin özel izniyle saat 12:00 da oynayacak. Dönüş uçağına yetişilmesi nedeniyle TFF bu maçın 12:00 da oynanacağı belirtti. Sarı-Yeşilli kafile maçını oynadıktan sonra 16:25 uçağıyla Darıca’ya geri dönecek.

 
 
 
 

601 defa okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.