19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Haydi Gebzeli bu sese kulak ver!

Spor 20.01.2017 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haydi Gebzeli bu sese kulak ver!

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı kapsamlı bir açıklamayla, adeta Gebze’de nefes alan herkesi maça davet etti.

İŞTE BAŞKAN ÇAKIR’IN AÇIKLAMASI: Saygıdeğer Gebzeli hemşehrilerim,GEBZE'de bulunan ziyaret edemediğimiz hemşehri derneklerinin Değerli Başkan ve yöneticileri,Çok kıymetli SİAD Başkanları ve yöneticileri,GEBZE Belediyesinin çok kıymetli Meclis üyeleri,Çok kıymetli Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz,İlçemizde bulunan cami imamlarımız,Vergi dairelerimizde çalışan çok kıymetli memurlarımız,Emniyet teşkilatında görev yapan çok kıymetli emniyet personelimiz,Çok kıymetli sağlık çalışanlarımız,Tüm Gebze'de bulunan Tacir ,Tüccar,Esnaflarımız sizleri 22.01.2017 tarihinde GEBZE Alaettin KURT stadyumumda oynayacağımız GEBZESPORUMUZ-Ergene Velimeşe spor maçına davet ediyorum. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı kapsamlı bir açıklamayla, adeta Gebze’de nefes alan herkesi maça davet etti.

İŞTE BAŞKAN ÇAKIR’IN AÇIKLAMASI:

Saygıdeğer Gebzeli hemşehrilerim,GEBZE'de bulunan ziyaret edemediğimiz hemşehri derneklerinin Değerli Başkan ve yöneticileri,Çok kıymetli SİAD Başkanları ve yöneticileri,GEBZE Belediyesinin çok kıymetli Meclis üyeleri,Çok kıymetli Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz,İlçemizde bulunan cami imamlarımız,Vergi dairelerimizde çalışan çok kıymetli memurlarımız,Emniyet teşkilatında görev yapan çok kıymetli emniyet personelimiz,Çok kıymetli sağlık çalışanlarımız,Tüm Gebze'de bulunan Tacir ,Tüccar,Esnaflarımız sizleri 22.01.2017 tarihinde GEBZE Alaettin KURT stadyumumda oynayacağımız GEBZESPORUMUZ-Ergene Velimeşe spor maçına davet ediyorum. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.