Haydi Menekşe, Haydi Ova

Spor 28.08.2017 - 18:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haydi Menekşe, Haydi Ova

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2017-2018 fikstürü, İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi. 9. Grup Temsilcimiz Çayırovaspor ile 11.Grup Temsilcimiz Gebzespor’un BAL’da 2017-2018 Futbol Sezonunun ilk hafta maçları belli oldu.

MENEKŞE MALTEPE DEPLASMANINDA BAŞLIYOR 11.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor sezonun ilk haftasında İstanbul deplasmanına gidecek. Maltepespor deplasmanında 3 puan arayacak olan Gebzespor ikinci hafta ise Kartal Bulvarspor’u ağırlayacak.Gebzespor kentlileri ile ilk maçını 6.hafta oynayacak Sahasınfa ağırlayacağı Başiskele Doğantepespor ile 6. Hafta karşılaşacak olan Gebzespor 9.hafta ise bir diğer kentlisi Derincespor ile deplasmanda karşılaşacak. ÇAYIROVASPOR EVSAHİBİ BAŞLIYOR 9:grup’ta mücadele edecek olan Bölgesel Amatör Lig bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ilk hafta Kuştepe Stadı’nda Ayvalıkgücü Belediyespor’u konuk edecek.  13.Takımlı olan 9.Grupta BAY sistemi geçerli olacak ve Çayırovaspor ikinci haftayı maç yapmadan geçecek. Çayırovaspor kentlisi Demirspor ile 9.hafta Derince’de karşılaşacak. Bu grupta ilk haftayı BAY geçen takım ise Şile Yıldızspor olacak. STATÜ İÇİN TOPLANTI YAPILACAK İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilerinin ve grup temsilcisi federasyon yöneticilerinin katılacağı bir toplantı ile 2017-2018 Spor Totot Bölgesel Amatör Lig sezonunun statüsü belirlenecek. Bu toplantı sonunda play off oynayacak takım sayısı, eşleşme modeli, play out tatüsü belirleneck. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de 1998 doğumlu futbolcular dahil edilerek kadrolar oluşturulacak. Toplamda 250 kilometre uzaklıktaki deplasmanlara ödenen para 100 TL iken mesafe 150 kilometreye düşürüldüğü ve harcırahın 1250 TL’ye yükseltildiği de TASK Başkanı Ali Düşömez tarafından açıklandı. Kura çekiminde Çayırovaspor Kulübü adına Başkan Şevket Külte Gebzespor adına ise yönetim kurulu üyeleri Zeki Sarı ve Şinasi Sözbir katıldı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2017-2018 fikstürü, İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi. 9. Grup Temsilcimiz Çayırovaspor ile 11.Grup Temsilcimiz Gebzespor’un BAL’da 2017-2018 Futbol Sezonunun ilk hafta maçları belli oldu.

MENEKŞE MALTEPE DEPLASMANINDA BAŞLIYOR

11.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor sezonun ilk haftasında İstanbul deplasmanına gidecek. Maltepespor deplasmanında 3 puan arayacak olan Gebzespor ikinci hafta ise Kartal Bulvarspor’u ağırlayacak.Gebzespor kentlileri ile ilk maçını 6.hafta oynayacak Sahasınfa ağırlayacağı Başiskele Doğantepespor ile 6. Hafta karşılaşacak olan Gebzespor 9.hafta ise bir diğer kentlisi Derincespor ile deplasmanda karşılaşacak.

ÇAYIROVASPOR EVSAHİBİ BAŞLIYOR

9:grup’ta mücadele edecek olan Bölgesel Amatör Lig bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ilk hafta Kuştepe Stadı’nda Ayvalıkgücü Belediyespor’u konuk edecek.  13.Takımlı olan 9.Grupta BAY sistemi geçerli olacak ve Çayırovaspor ikinci haftayı maç yapmadan geçecek. Çayırovaspor kentlisi Demirspor ile 9.hafta Derince’de karşılaşacak. Bu grupta ilk haftayı BAY geçen takım ise Şile Yıldızspor olacak.

STATÜ İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticilerinin ve grup temsilcisi federasyon yöneticilerinin katılacağı bir toplantı ile 2017-2018 Spor Totot Bölgesel Amatör Lig sezonunun statüsü belirlenecek. Bu toplantı sonunda play off oynayacak takım sayısı, eşleşme modeli, play out tatüsü belirleneck. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de 1998 doğumlu futbolcular dahil edilerek kadrolar oluşturulacak. Toplamda 250 kilometre uzaklıktaki deplasmanlara ödenen para 100 TL iken mesafe 150 kilometreye düşürüldüğü ve harcırahın 1250 TL’ye yükseltildiği de TASK Başkanı Ali Düşömez tarafından açıklandı. Kura çekiminde Çayırovaspor Kulübü adına Başkan Şevket Külte Gebzespor adına ise yönetim kurulu üyeleri Zeki Sarı ve Şinasi Sözbir katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.