GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hayvan dostu UlaşımPark!

Kocaeli 24.01.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hayvan dostu UlaşımPark!

Hayvan Dostu Ulaşım Projesi’ni hayata geçiren UlaşımPark, Türkiye çapında örnek bir projeye imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Veteriner Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü Hayvan Dostu Ulaşım Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında UlaşımPark’a ait tüm şoförlere özel paketlerde kedi-köpek maması verildi. Sürücüler, güzergâh üzerinde gördüğü sokak hayvanlarına araçlarına bırakılan mamalardan vererek karınlarını doyuracak. HAYVAN DOSTU ULAŞIM STİCKERLARI UlaşımPark, şehrin tüm ilçelerine giden 336 otobüse de hayvan dostu ulaşım stickerı yapıştırdı. Özel olarak tasarlanan stickerlar araçların ön kapısına yapıştırıldı. Kocaeli ulaşımını sağlayan UlaşımPark, fark yaratan ve örnek olacak bir projeye daha imzasını atmayı başardı.     TÜM ŞOFÖRLERE DAĞITILDI UlaşımPark’a ait tüm otobüslere özel paketlerde kedi-köpek maması bırakıldı. Gerçekleştirilen proje kapsamında sürücülere, bilgilendirme metni de yayımlandı. Yol üzerinde kedi veya köpek gördüğünde aracını güvenli bir yere çekerek araca koyulmuş mamaları hayvanlara vermeleri sürücülerden talep edildi. HERŞEY SOKAK HAYVANLARI İÇİN Türkiye çapında örnek bir projeye imzasını atan UlaşımPark, sokak hayvanlarını düşünerek yola çıktı. Sokak hayvanlarına bir nebzede olsa destek olmak isteyen UlaşımPark, şoförleri sayesinde güzergâh üzerinde görülen kedi veya köpeklere mama verecek ve onların aç karınlarını doyuracak. UlaşımPark yetkilileri, bakıma muhtaç olan kedi veya köpekleri ise Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’ne konumunu ve hayvan hakkındaki detaylarını sürücüler aracılığıyla bildirileceğini belirtti.

Hayvan Dostu Ulaşım Projesi’ni hayata geçiren UlaşımPark, Türkiye çapında örnek bir projeye imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Veteriner Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü Hayvan Dostu Ulaşım Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında UlaşımPark’a ait tüm şoförlere özel paketlerde kedi-köpek maması verildi. Sürücüler, güzergâh üzerinde gördüğü sokak hayvanlarına araçlarına bırakılan mamalardan vererek karınlarını doyuracak.

HAYVAN DOSTU ULAŞIM STİCKERLARI

UlaşımPark, şehrin tüm ilçelerine giden 336 otobüse de hayvan dostu ulaşım stickerı yapıştırdı. Özel olarak tasarlanan stickerlar araçların ön kapısına yapıştırıldı. Kocaeli ulaşımını sağlayan UlaşımPark, fark yaratan ve örnek olacak bir projeye daha imzasını atmayı başardı.

 

 

TÜM ŞOFÖRLERE DAĞITILDI

UlaşımPark’a ait tüm otobüslere özel paketlerde kedi-köpek maması bırakıldı. Gerçekleştirilen proje kapsamında sürücülere, bilgilendirme metni de yayımlandı. Yol üzerinde kedi veya köpek gördüğünde aracını güvenli bir yere çekerek araca koyulmuş mamaları hayvanlara vermeleri sürücülerden talep edildi.

HERŞEY SOKAK HAYVANLARI İÇİN

Türkiye çapında örnek bir projeye imzasını atan UlaşımPark, sokak hayvanlarını düşünerek yola çıktı. Sokak hayvanlarına bir nebzede olsa destek olmak isteyen UlaşımPark, şoförleri sayesinde güzergâh üzerinde görülen kedi veya köpeklere mama verecek ve onların aç karınlarını doyuracak. UlaşımPark yetkilileri, bakıma muhtaç olan kedi veya köpekleri ise Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’ne konumunu ve hayvan hakkındaki detaylarını sürücüler aracılığıyla bildirileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.