19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hayvanat Bahçesinde Oryantiring Yarışı

Darıca 09.03.2016 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hayvanat Bahçesinde Oryantiring Yarışı

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Vahşi Yaşam Haftası nedeniyle oryantiring yarışları düzenlendi.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Vahşi Yaşam Haftası nedeniyle oryantiring yarışları düzenlendi. Hedefleri bulan çocuklar büyük sevinç yaşadı. Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda düzenlenen oryantiring yarışmasına  Çayırova ve  Gebze'de bulunan iki özel okulun öğrencileri katıldı. Öğrenciler hayvanat bahçesindeki belirlenen hedeflere ulaşabilmek için haritalardan yararlandı. Çocuklar, hedef olarak belirlenen hayvanları bularak, hedeflere ulaştıklarını işaretlediler. Yarışmanın heyecanını yaşayan çocuklar aynı zamanda da eğlenmenin de keyfini çıkardı. Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Eğitim Müdürü Gökmen  Aydınbu yıl yarışmaların 4'üncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Buradaki amacımız öğrencilere rekabet duygusu içerisinde hem nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanlar hakkında bilgi verebilmek, hem de onları eğlendirebilmek. Bunu yarışma şeklinde yapınca hem kalıcı, hem de yaşayarak oluyor" dedi.  
Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Vahşi Yaşam Haftası nedeniyle oryantiring yarışları düzenlendi.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Vahşi Yaşam Haftası nedeniyle oryantiring yarışları düzenlendi. Hedefleri bulan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda düzenlenen oryantiring yarışmasına  
Çayırova ve  Gebze'de bulunan iki özel okulun öğrencileri katıldı. Öğrenciler hayvanat bahçesindeki belirlenen hedeflere ulaşabilmek için haritalardan yararlandı. Çocuklar, hedef olarak belirlenen hayvanları bularak, hedeflere ulaştıklarını işaretlediler. Yarışmanın heyecanını yaşayan çocuklar aynı zamanda da eğlenmenin de keyfini çıkardı.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Eğitim Müdürü Gökmen  
Aydınbu yıl yarışmaların 4'üncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Buradaki amacımız öğrencilere rekabet duygusu içerisinde hem nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanlar hakkında bilgi verebilmek, hem de onları eğlendirebilmek. Bunu yarışma şeklinde yapınca hem kalıcı, hem de yaşayarak oluyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.