Hazır mısın Darıca?

Spor 02.05.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hazır mısın Darıca?

2.Lig’in sadece 90 dakika uzağında olan Darıca gençlerbirliği, Cumartesi günü Muğlaspor’u devirerek Darıca sokaklarını karnaval yerine çevirmek istiyor. Şampiyonluğa çok yakın olan sarı yeşilliler, Muğla maçını iple çekiyor.

Darıca Gençlerbirliği şampiyonluk için geri sayıma geçti. Yeni Orduspor deplasmanından 3-1’lik zaferle dönerek şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutan sarı yeşilliler, Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Muğlaspor’u devirmesi halinde 2017-2018 sezonunun şampiyonu olacak. 10 yıllık 2.Lig hasretine son vermeye çok ama çok yakaşan Darıca G.B’de heyecanlı bekleyiş sürerken, Darıca halkı da Cumartesi günü şampiyonluğu kutlamak için gün sayıyor. GEÇEN SEZONU ŞİMDİDEN SOLLADIK Geçen sezonu 68 puanla 2.sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Darıca G.B, geçen sezon topladığı puanı ligin bitimine 1 hafta kala şimdiden geride bıraktı. Ligin son haftasına en yakın rakibi Ankara Demirspor’un 1 puan önünde 69 puanla lider giren Darıca G.B, Muğlaspor’u devirmesi halinde sezonu 72 puanla şampiyon tamamlayacak. Sarı yeşilli temsilcimiz sezonu 3 puanla tamamlaması halinde tarihindeki en yüksek puana ulaşacak. BAŞ MİMAR KARABACAK Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana spora ve sporcuya olan desteğini esirgemeyen Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sarı yeşillilerin başarısı için gecesini gündüzüne kattı. Bir an olsun geri adım atmayan ve rotayı 2.Lig olarak gösteren Başkan Karabacak, muhteşem başarının baş mimarı oldu.  
2.Lig’in sadece 90 dakika uzağında olan Darıca gençlerbirliği, Cumartesi günü Muğlaspor’u devirerek Darıca sokaklarını karnaval yerine çevirmek istiyor. Şampiyonluğa çok yakın olan sarı yeşilliler, Muğla maçını iple çekiyor.

Darıca Gençlerbirliği şampiyonluk için geri sayıma geçti. Yeni Orduspor deplasmanından 3-1’lik zaferle dönerek şampiyonluk kupasının bir kulpundan tutan sarı yeşilliler, Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Muğlaspor’u devirmesi halinde 2017-2018 sezonunun şampiyonu olacak. 10 yıllık 2.Lig hasretine son vermeye çok ama çok yakaşan Darıca G.B’de heyecanlı bekleyiş sürerken, Darıca halkı da Cumartesi günü şampiyonluğu kutlamak için gün sayıyor.

GEÇEN SEZONU ŞİMDİDEN SOLLADIK

Geçen sezonu 68 puanla 2.sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalan Darıca G.B, geçen sezon topladığı puanı ligin bitimine 1 hafta kala şimdiden geride bıraktı. Ligin son haftasına en yakın rakibi Ankara Demirspor’un 1 puan önünde 69 puanla lider giren Darıca G.B, Muğlaspor’u devirmesi halinde sezonu 72 puanla şampiyon tamamlayacak. Sarı yeşilli temsilcimiz sezonu 3 puanla tamamlaması halinde tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.

BAŞ MİMAR KARABACAK

Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana spora ve sporcuya olan desteğini esirgemeyen Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sarı yeşillilerin başarısı için gecesini gündüzüne kattı. Bir an olsun geri adım atmayan ve rotayı 2.Lig olarak gösteren Başkan Karabacak, muhteşem başarının baş mimarı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.