“Hazmedemiyorum!”

Spor 06.02.2019 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Hazmedemiyorum!”

“DARICA G.B BİZİM SEVDAMIZ” DİYEN CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAY TÖRK’TEN ÇARPICI YORUM:

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Gençlerbirliği hakkında açıklamalarda bulunarak, “84 yıllık koca çınar, Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumu hazmedemiyorum” dedi. Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden CHP Darıca Belediye Başkanı Yakup Törk, Darıcalı’larla buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmalarına Darıca Merkez’de devam eden Törk, Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Darıca Gençlerbirliği’nin zor zamanlar yaşadığını belirten Törk, “Darıca Gençlerbirliği bizim sevdamız. Darıca Gençlerbirliği bizim markamız. 84 yıllık koca çınar, Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumu hazmedemiyorum. DARICA G.B TARAFTARLARI RAHAT UYUYAMIYOR Nüfusunun yarısından fazlasının 30 yaş altında olduğu, oldukça fazla sayıda gencimizin yaşadığı bir kentte bir marka olan spor kulübünün çok daha iyi koşullarda olması gerekiyor. Transfer tahtasını açamayan ve kadrosunda yoğunluk olarak altyapıdaki gençlerle yola devam eden Darıca Gençlerbirliği oyuncuları ve taraftarları rahat uyku uyuyamıyor. 200 bin nüfuslu Darıca’da antrenmanlarını tam sahada dahi yapamayan oyuncular bir de Darıca dışına maç oynamaya gönderiliyor.  NENEHATUN STADI SPOR KOMPLEKSİ OLACAK Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri Nenehatun Stadı’nı büyük bir amatör spor kompleksine çevirmek olacak. Müsabakaların oynandığı, antrenmanların yapıldığı, oyuncu kardeşlerimizin ve hakemlerin giyinme ve soyunma odalarının olduğu, duş alacak yerlerin standartlara uygun hale geldiği, içeride seminer salonlarının olduğu modern bir tesisi bu kentin gençleri hak ediyor. Darıca Gençlerbirliği’nde de Darıca’nın evlatlarıyla sağlam bir altyapısı ile bu mücadeleyi verip, hem gençlerimizin önünü açmalıyız, hem onlara sahip çıkmamız, hem de koca çınar Darıca Gençlerbirliği’ni her daim yaşatmamız gerekiyor” diye konuştu.
“DARICA G.B BİZİM SEVDAMIZ” DİYEN CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAY TÖRK’TEN ÇARPICI YORUM:

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Gençlerbirliği hakkında açıklamalarda bulunarak, “84 yıllık koca çınar, Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumu hazmedemiyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden CHP Darıca Belediye Başkanı Yakup Törk, Darıcalı’larla buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmalarına Darıca Merkez’de devam eden Törk, Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Darıca Gençlerbirliği’nin zor zamanlar yaşadığını belirten Törk, “Darıca Gençlerbirliği bizim sevdamız. Darıca Gençlerbirliği bizim markamız. 84 yıllık koca çınar, Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu durumu hazmedemiyorum.

DARICA G.B TARAFTARLARI RAHAT UYUYAMIYOR

Nüfusunun yarısından fazlasının 30 yaş altında olduğu, oldukça fazla sayıda gencimizin yaşadığı bir kentte bir marka olan spor kulübünün çok daha iyi koşullarda olması gerekiyor. Transfer tahtasını açamayan ve kadrosunda yoğunluk olarak altyapıdaki gençlerle yola devam eden Darıca Gençlerbirliği oyuncuları ve taraftarları rahat uyku uyuyamıyor. 200 bin nüfuslu Darıca’da antrenmanlarını tam sahada dahi yapamayan oyuncular bir de Darıca dışına maç oynamaya gönderiliyor. 

NENEHATUN STADI SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Göreve geldiğimizde ilk işlerimizden biri Nenehatun Stadı’nı büyük bir amatör spor kompleksine çevirmek olacak. Müsabakaların oynandığı, antrenmanların yapıldığı, oyuncu kardeşlerimizin ve hakemlerin giyinme ve soyunma odalarının olduğu, duş alacak yerlerin standartlara uygun hale geldiği, içeride seminer salonlarının olduğu modern bir tesisi bu kentin gençleri hak ediyor. Darıca Gençlerbirliği’nde de Darıca’nın evlatlarıyla sağlam bir altyapısı ile bu mücadeleyi verip, hem gençlerimizin önünü açmalıyız, hem onlara sahip çıkmamız, hem de koca çınar Darıca Gençlerbirliği’ni her daim yaşatmamız gerekiyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.