19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HDP'nin Türkçe Bilmeyen Vekili Yemin Etti, Öcalan Güldü

23.06.2015 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HDP'nin Türkçe Bilmeyen Vekili Yemin Etti, Öcalan Güldü

Türkçe bilmeyen HDP Diyarbakır milletvekili Feleknas Uca, Meclis'te yemin etti. O anlarda Başkanlık Divanı'nda bulunan Dilek Öcalan'ın gülümsemesi ise kameralara yansıdı.

Diyarbakır HDP milletvekili Feleknas Uca Meclis'te yemin etti. Uca'nın Türkçe bilmemesinden dolay nasıl yemin edeceği merak ediliyordu. Feleknas Uca, yemin töreninde telaffuzda zorlansa da yeminini başarılı bir şekilde tamamladı. ÖCALAN GÜLDÜ, BAYKAL GERİLDİ Feleknas Uca'nın yemin merasimi sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Yemin esnasında Başkanlık Divanı'nda geçici katip üye sıfatıyla yer alan PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan'ın gülümsemesi kameralara yansıdı. Geçici Meclis Başkanı Deniz Baykal'ın ise o anlarda tedirgin olduğu gözlendi. HDP'LİLER RİCADA BULUNMUŞTU Öte yandan sabah saatlerinde HDP'liler Feleknas Uca'nın yemini sırasında anlayışlı olması konusunda Deniz Baykal'dan ricacı olmuştu.
Türkçe bilmeyen HDP Diyarbakır milletvekili Feleknas Uca, Meclis'te yemin etti. O anlarda Başkanlık Divanı'nda bulunan Dilek Öcalan'ın gülümsemesi ise kameralara yansıdı.

Diyarbakır HDP milletvekili Feleknas Uca Meclis'te yemin etti. Uca'nın Türkçe bilmemesinden dolay nasıl yemin edeceği merak ediliyordu. Feleknas Uca, yemin töreninde telaffuzda zorlansa da yeminini başarılı bir şekilde tamamladı.

ÖCALAN GÜLDÜ, BAYKAL GERİLDİ

Feleknas Uca'nın yemin merasimi sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Yemin esnasında Başkanlık Divanı'nda geçici katip üye sıfatıyla yer alan PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan'ın gülümsemesi kameralara yansıdı. Geçici Meclis Başkanı Deniz Baykal'ın ise o anlarda tedirgin olduğu gözlendi.

HDP'LİLER RİCADA BULUNMUŞTU

Öte yandan sabah saatlerinde HDP'liler Feleknas Uca'nın yemini sırasında anlayışlı olması konusunda Deniz Baykal'dan ricacı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.