Hedef 'Dumansız’ Çayırova!

Çayırova 04.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hedef 'Dumansız’ Çayırova!

Ülkemizde tütün ve tütün ürünleri kontrolünün sağlanması için, 19 Mayıs 2008 tarihinden bu yana yürütülen “Dumansız Hava Sahası” denetimleri bölgemizde de düzenli aralıklarla devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova'da rutin olarak yürütülen Dumansız Hava Sahası Denetimlerine Kaymakam Hasan Gözen’de katıldı. Çayırova Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4207 sayılı Tütün ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Kanunun daha etkin uygulanması amacıyla ilçe genelinde sigara denetimi yaptı. Çayırova Kaymakam Hasan Gözen ve İlçe Sağlık Müdürü Atıf Deniz'in de bizzat katıldığı denetimde, işletme sahiplerinden sigara konusunda daha hassas davranmaları istendi. Denetim yaptığı işletmelerde vatandaşlara seslenen Kaymakam Gözen, sigaranın zararlarından bahsederek yaşam sorumluluklarını hatırlattı. Bu konuda işletme sahiplerinin de hassas davranmasını isteyen Gözen, ayrım yapılmadan ve taviz verilmeden denetimlerin süreceğini belirtti. HEDEF, DUMANSIZ ÇAYIROVA Amacın vatandaşa ceza yazmak olmadığını, denetimlerde tek amaçlarının yasayı uygulamak ve daha sağlıklı bir Çayırova olmasını sağlamak olduğunu belirten Kaymakam Gözen, "Temiz bir Çayırova istiyoruz ve bunun için 'Dumansız Çayırova' sloganı ile çalışıyoruz” dedi. Denetim sırasında yasaklı olan bölgelerde sigara içen kişilere, içilmesine izin veren işletmelere ve “Sigara İçilmez” levhası bulunmayan veya standartlara uygun olmayan işletmelere cezai işlem uygulandı.

Ülkemizde tütün ve tütün ürünleri kontrolünün sağlanması için, 19 Mayıs 2008 tarihinden bu yana yürütülen “Dumansız Hava Sahası” denetimleri bölgemizde de düzenli aralıklarla devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova'da rutin olarak yürütülen Dumansız Hava Sahası Denetimlerine Kaymakam Hasan Gözen’de katıldı.

Çayırova Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4207 sayılı Tütün ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Kanunun daha etkin uygulanması amacıyla ilçe genelinde sigara denetimi yaptı. Çayırova Kaymakam Hasan Gözen ve İlçe Sağlık Müdürü Atıf Deniz'in de bizzat katıldığı denetimde, işletme sahiplerinden sigara konusunda daha hassas davranmaları istendi. Denetim yaptığı işletmelerde vatandaşlara seslenen Kaymakam Gözen, sigaranın zararlarından bahsederek yaşam sorumluluklarını hatırlattı. Bu konuda işletme sahiplerinin de hassas davranmasını isteyen Gözen, ayrım yapılmadan ve taviz verilmeden denetimlerin süreceğini belirtti.

HEDEF, DUMANSIZ ÇAYIROVA

Amacın vatandaşa ceza yazmak olmadığını, denetimlerde tek amaçlarının yasayı uygulamak ve daha sağlıklı bir Çayırova olmasını sağlamak olduğunu belirten Kaymakam Gözen, "Temiz bir Çayırova istiyoruz ve bunun için 'Dumansız Çayırova' sloganı ile çalışıyoruz” dedi. Denetim sırasında yasaklı olan bölgelerde sigara içen kişilere, içilmesine izin veren işletmelere ve “Sigara İçilmez” levhası bulunmayan veya standartlara uygun olmayan işletmelere cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.