HEDEF GAZETESİ BOLU KAMPINDA DARICA'NIN NABZINI TUTUYOR

Spor 15.08.2016 - 20:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HEDEF GAZETESİ BOLU KAMPINDA DARICA'NIN NABZINI TUTUYOR

HEDEF GAZETESİ BOLU KAMPINDA DARICA'NIN NABZINI TUTUYOR

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu Termal Otel’de kampa giren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bugün Silivrispor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen sarı yeşillileri, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk de yalnız bırakmadı. ABUZER VE CEM DİNLENDİRİLDİ Pozisyon olarak kısır geçen maçı temsilcimiz Darıca G.B, Lokman'ın penaltı golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Sarı yeşilli temsilcimizde bir çok oyuncu bu maçta şans bulurken,  Abuzer Gafar Toplu ve Cem Tosun adale sakatlıkları sebebiyle tedbir amaçlı dinlendirildi. SKOR ÖNEMLİ DEĞİL Bolu kampında geride kalan 3 günü değerlendiren Teknik Direktör Ramazan Silin, takımının son durumundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Bol bol hazırlık maçı yapacaklarını kaydeden Silin, skordan çok eksiklerini görme adına önem verdiklerini belirtti. TRANSFERE AÇIK KAPI Yapılan transferlerden dolayı yönetim kuruluna teşekkür eden Ramazan Hoca, Başkan Öztürk’ün kendilerine 1 transfer hakkı verdiğini, kampta oynayacakları hazırlık maçlarına göre ihtiyaç dahilinde bir transfer daha yapabileceklerini söyledi. ÇARŞAMBA GÜNÜ FERİKÖY’LE Kamptaki ikinci hazırlık maçında 17 Ağustos Çarşamba günü Feriköy ile karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B, 21 Ağustos Pazar günü Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.
HEDEF GAZETESİ BOLU KAMPINDA DARICA'NIN NABZINI TUTUYOR

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu Termal Otel’de kampa giren 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bugün Silivrispor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen sarı yeşillileri, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk de yalnız bırakmadı.

ABUZER VE CEM DİNLENDİRİLDİ

Pozisyon olarak kısır geçen maçı temsilcimiz Darıca G.B, Lokman'ın penaltı golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Sarı yeşilli temsilcimizde bir çok oyuncu bu maçta şans bulurken,  Abuzer Gafar Toplu ve Cem Tosun adale sakatlıkları sebebiyle tedbir amaçlı dinlendirildi.

SKOR ÖNEMLİ DEĞİL

Bolu kampında geride kalan 3 günü değerlendiren Teknik Direktör Ramazan Silin, takımının son durumundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Bol bol hazırlık maçı yapacaklarını kaydeden Silin, skordan çok eksiklerini görme adına önem verdiklerini belirtti.

TRANSFERE AÇIK KAPI

Yapılan transferlerden dolayı yönetim kuruluna teşekkür eden Ramazan Hoca, Başkan Öztürk’ün kendilerine 1 transfer hakkı verdiğini, kampta oynayacakları hazırlık maçlarına göre ihtiyaç dahilinde bir transfer daha yapabileceklerini söyledi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ FERİKÖY’LE

Kamptaki ikinci hazırlık maçında 17 Ağustos Çarşamba günü Feriköy ile karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B, 21 Ağustos Pazar günü Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.