19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HEDEF GAZETESİ DAĞILDI

Spor 01.06.2017 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HEDEF GAZETESİ DAĞILDI

75.Yıl Halı Saha'da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, seyrine doyum olmayacak kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Açılışını Türk futbolunun unutulmaz isimlerinin yaptığı 35 yaş üstü Olgunlar Futbol Turnuvası’nda, dün akşam oynanan maçlar yine nefes kesti. Gecenin en dikkat çekici maçında Atilla Kocalı, Ömer Şahinli Gemak, Özgür Demirtaşlı, İbrahim Akdoğanlı Hedef Gazetesi’ni 8-5 yenerek gruptaki ilk maçında kayıp yaşamadı. İlk yarısı 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan maçta, ikinci yarıda yanlış oyuncu değişikliklerine giden Hedef Gazetesi, rakibine teslim oldu BUGÜN İKİ MAÇ VAR Gecenin  ikinci maçında Ceylan Otomasyon, Delta Yazılım’ı 14-7 yenerek rahat bir galibiyete imza attı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan son maçta ise Canpolat, Solid Company ekibini 8-5 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Gol yağmurunun olduğu Dostluk Turnuvası’nda bugün 2 maç oynanacak. Saat 22.30’da Cesur Ofset ile Kocaeli Master, saat 23.30’da ise Farrin-Üçler ile Beybaba Çiftliği karşı karşıya gelecek.     ASİYE DOĞRUL ANISINA 75. Yıl Halı Saha Tesisleri’nde Salı günü start alan 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, Arapçeşmespor eski başkanı Adem Doğrul’un annesi merhum Asiye Doğrul anısına gerçekleşiyor. Gebze’de hidrolik-pnömatik sektöründe hizmet veren ve bir dönem Arapçeşmespor’un da başkanlığını yapan Adem Doğrul, geçtiğimiz hafta annesi Asiye Doğrul’u kaybetmişti. Turnuvayı Asiye Doğrul anısına düzenleme kararı alan Tertip Komitesi, Adem Doğrul’un annesiyle çekilen fotoğrafını pankart şeklinde yaptırarak Doğrul ailesinin acısını paylaştı. TURNUVAYA AİT HABER, FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSNİZ

75.Yıl Halı Saha'da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, seyrine doyum olmayacak kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Açılışını Türk futbolunun unutulmaz isimlerinin yaptığı 35 yaş üstü Olgunlar Futbol Turnuvası’nda, dün akşam oynanan maçlar yine nefes kesti. Gecenin en dikkat çekici maçında Atilla Kocalı, Ömer Şahinli Gemak, Özgür Demirtaşlı, İbrahim Akdoğanlı Hedef Gazetesi’ni 8-5 yenerek gruptaki ilk maçında kayıp yaşamadı. İlk yarısı 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan maçta, ikinci yarıda yanlış oyuncu değişikliklerine giden Hedef Gazetesi, rakibine teslim oldu

BUGÜN İKİ MAÇ VAR

Gecenin  ikinci maçında Ceylan Otomasyon, Delta Yazılım’ı 14-7 yenerek rahat bir galibiyete imza attı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan son maçta ise Canpolat, Solid Company ekibini 8-5 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Gol yağmurunun olduğu Dostluk Turnuvası’nda bugün 2 maç oynanacak. Saat 22.30’da Cesur Ofset ile Kocaeli Master, saat 23.30’da ise Farrin-Üçler ile Beybaba Çiftliği karşı karşıya gelecek.

 

 

ASİYE DOĞRUL ANISINA

75. Yıl Halı Saha Tesisleri’nde Salı günü start alan 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, Arapçeşmespor eski başkanı Adem Doğrul’un annesi merhum Asiye Doğrul anısına gerçekleşiyor. Gebze’de hidrolik-pnömatik sektöründe hizmet veren ve bir dönem Arapçeşmespor’un da başkanlığını yapan Adem Doğrul, geçtiğimiz hafta annesi Asiye Doğrul’u kaybetmişti. Turnuvayı Asiye Doğrul anısına düzenleme kararı alan Tertip Komitesi, Adem Doğrul’un annesiyle çekilen fotoğrafını pankart şeklinde yaptırarak Doğrul ailesinin acısını paylaştı.

TURNUVAYA AİT HABER, FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.