“HEDEF GELECEK” İLE BAŞARI DOLU 1 YIL!

Çayırova 09.10.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“HEDEF GELECEK” İLE BAŞARI DOLU 1 YIL!

Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayacak projeye dahil eden Çayırova Belediyesi, geride bıraktığı ilk yılını değerlendirdi. Başkan Demirci, gençlere azimleri ve hedefleri noktasında teşekkür ederken, Hiçbir şekilde fire vermeden bugüne gelmenin ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekti.

Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayacak projeye dahil eden Çayırova Belediyesi, geride bıraktığı ilk yılını değerlendirdi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin başkanlığında belediye sosyal tesislerde düzenlenen toplantıda gençlerin gelişimleri, geleceğe bakış açıları, üniversite hakkındaki hedefleri ve Türk toplumunun değerleri konuşuldu. Proje 1 Yıl Önce Başlamıştı 1 yıl önce Çayırova Belediyesi ve Medeniyet Üniversitesi arasında yapılan protokolle hayata geçirilen Hedef Gelecek Projesi ilk yılını geride bıraktı. Birçok eğitim programının, gezilerin, kültür ve sanat etkinliklerinin ışığı altında geçen 1 yılda nelerin değiştiğine dikkat çekmek amacı ile düzenlenen toplantıda gençler deneyimlerini anlattı. Her bir öğrenci ile teker teker ilgilenilerek bugüne gelen projenin detaylarını sunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, gençlerin geleceğe kararlı ve güvenli bir şekilde bakmaları adına her bir eğitimi özenle seçtiklerini, Medeniyet Üniversitesi ile ortak yürütülen proje kapsamında öğrencilerin üniversiteleri tanımaları adına birçok kez geziler de düzenlediklerini aktardı. Demirci: “Hedef Gelecek Projesinde Yeni Döneme Yeniliklerle Giriyoruz” Hedef Gelecek Projesinin gençlik projesi olduğunu ve projenin sorunsuz bir şekilde ilk günkü heyecanla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, gençlere azimleri ve hedefleri noktasında teşekkürlerini iletti. Hiçbir şekilde fire vermeden bugüne gelmenin ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Demirci, yeni dönemde öğrencileri yeniliklerinde beklediğini açıkladı. Düzenlenen toplantıda gençlere yönelik yapılan yatırımları da ele alan Demirci, okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan bir eğitim ağını oluşturduklarını on binlerin katılımı ile kocaman bir aile olduklarını söyledi. Gençlere hayat tecrübesi noktasında önemli nasihatlerde veren Demirci, hedeflerini belirlerken, birey olarak değil toplum olarak ta düşünmeleri gerektiğini söyledi. Türkiye geleceğinin gençler olduğunu vurgulayan başkan Demirci, 2023 Türkiye’sine emin adımlarla ilerlerken gençlerin bu hedefte daha aktif olmaları gerektiğini, Türkiye’nin dünya ülkeleri içerisinde gücünü ispatlamış ve daha da güçlü bir ülke olacağını da dile getirdi. 
Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayacak projeye dahil eden Çayırova Belediyesi, geride bıraktığı ilk yılını değerlendirdi. Başkan Demirci, gençlere azimleri ve hedefleri noktasında teşekkür ederken, Hiçbir şekilde fire vermeden bugüne gelmenin ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekti.

Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayacak projeye dahil eden Çayırova Belediyesi, geride bıraktığı ilk yılını değerlendirdi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin başkanlığında belediye sosyal tesislerde düzenlenen toplantıda gençlerin gelişimleri, geleceğe bakış açıları, üniversite hakkındaki hedefleri ve Türk toplumunun değerleri konuşuldu.

Proje 1 Yıl Önce Başlamıştı

1 yıl önce Çayırova Belediyesi ve Medeniyet Üniversitesi arasında yapılan protokolle hayata geçirilen Hedef Gelecek Projesi ilk yılını geride bıraktı. Birçok eğitim programının, gezilerin, kültür ve sanat etkinliklerinin ışığı altında geçen 1 yılda nelerin değiştiğine dikkat çekmek amacı ile düzenlenen toplantıda gençler deneyimlerini anlattı. Her bir öğrenci ile teker teker ilgilenilerek bugüne gelen projenin detaylarını sunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, gençlerin geleceğe kararlı ve güvenli bir şekilde bakmaları adına her bir eğitimi özenle seçtiklerini, Medeniyet Üniversitesi ile ortak yürütülen proje kapsamında öğrencilerin üniversiteleri tanımaları adına birçok kez geziler de düzenlediklerini aktardı.

Demirci: “Hedef Gelecek Projesinde Yeni Döneme Yeniliklerle Giriyoruz”

Hedef Gelecek Projesinin gençlik projesi olduğunu ve projenin sorunsuz bir şekilde ilk günkü heyecanla devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, gençlere azimleri ve hedefleri noktasında teşekkürlerini iletti. Hiçbir şekilde fire vermeden bugüne gelmenin ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Demirci, yeni dönemde öğrencileri yeniliklerinde beklediğini açıkladı. Düzenlenen toplantıda gençlere yönelik yapılan yatırımları da ele alan Demirci, okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan bir eğitim ağını oluşturduklarını on binlerin katılımı ile kocaman bir aile olduklarını söyledi. Gençlere hayat tecrübesi noktasında önemli nasihatlerde veren Demirci, hedeflerini belirlerken, birey olarak değil toplum olarak ta düşünmeleri gerektiğini söyledi. Türkiye geleceğinin gençler olduğunu vurgulayan başkan Demirci, 2023 Türkiye’sine emin adımlarla ilerlerken gençlerin bu hedefte daha aktif olmaları gerektiğini, Türkiye’nin dünya ülkeleri içerisinde gücünü ispatlamış ve daha da güçlü bir ülke olacağını da dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.