19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HEDEF GELECEK ÖĞRENCİLERİ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR!

Çayırova 22.11.2017 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HEDEF GELECEK ÖĞRENCİLERİ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR!

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Gençlik Projesi Öğrencileri haftalık eğitimlerine farklı konu ve derslerle devam ediyor.

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Gençlik Projesi öğrencileri haftalık eğitimlerine farklı konu ve derslerle devam ediyor. Çayırova’nın lider ruhlu öğrencileri bu hafta derse Doç. Dr. M. Lütfi Arslan’ın ‘’Dünya Bizi Bekliyor’’ adlı kitabını okuyarak geldiler ve üç saatlik bir ders süresinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nden Doç. Dr. M. Lütfi Arslan eşliğinde kitap kritiği yaptılar. Öğrenciler İngilizce ve Matematik Derslerinin Yanı Sıra Kitap Kritiği Yaptılar Ders aralarında keyifli sohbetlerin yapıldığı program çerçevesinde öğrencilere hayat tecrübeleri ve deneyimlerini anlatan Arslan, eğitimimizi sonuna kadar en kaliteli biçimde almamız gerektiğini ama bunu dahi insanlara faydalı olmak için kullanmamız gerektiğini vurguladı. Kitap okumanın neden bu kadar önemli olduğu konusunda açıklamalar yapan Arslan, yazar ve okur arasındaki bağlantıyı anlattı. Kitap kritiğinden sonra İngilizce ve matematik dersi gören öğrenciler günü verimli şekilde bitirdi.      
Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Gençlik Projesi Öğrencileri haftalık eğitimlerine farklı konu ve derslerle devam ediyor.

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Gençlik Projesi öğrencileri haftalık eğitimlerine farklı konu ve derslerle devam ediyor. Çayırova’nın lider ruhlu öğrencileri bu hafta derse Doç. Dr. M. Lütfi Arslan’ın ‘’Dünya Bizi Bekliyor’’ adlı kitabını okuyarak geldiler ve üç saatlik bir ders süresinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nden Doç. Dr. M. Lütfi Arslan eşliğinde kitap kritiği yaptılar.

Öğrenciler İngilizce ve Matematik Derslerinin Yanı Sıra Kitap Kritiği Yaptılar

Ders aralarında keyifli sohbetlerin yapıldığı program çerçevesinde öğrencilere hayat tecrübeleri ve deneyimlerini anlatan Arslan, eğitimimizi sonuna kadar en kaliteli biçimde almamız gerektiğini ama bunu dahi insanlara faydalı olmak için kullanmamız gerektiğini vurguladı. Kitap okumanın neden bu kadar önemli olduğu konusunda açıklamalar yapan Arslan, yazar ve okur arasındaki bağlantıyı anlattı. Kitap kritiğinden sonra İngilizce ve matematik dersi gören öğrenciler günü verimli şekilde bitirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.