“Hedef Gelecek” Projesi Hız Kesmiyor

Çayırova 20.03.2017 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Hedef Gelecek” Projesi Hız Kesmiyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği gençlik projesi “Hedef Gelecek” eğitim çalışmaları İstanbul ve Çayırova’da yapılan koordinasyonlu çalışmayla planlı bir şekilde hız kesmeden sürüyor.

    İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile işbirliği içerisinde hazırlanan ve ilk olarak 25 öğrencinin katılımıyla yaklaşık 4 yıl sürecek olan projenin eğitimlerinin ikinci hafta çalışmaları Çayırova Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Genel Sekreteri, “Hedef Gelecek” projesi hazırlayıcısı ve koordinatörü, Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan ile akademik kadroda yer alan Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır tarafından gerçekleştirilen eğitimler, sohbet ortamında ve karşılıklı iletişim halinde geçerken, katılımcı öğrenciler tarafından da ilgiyle karşılandı. Çayırova Belediyesi İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği ile Lider Gençler Yetiştiriyor Çayırova Belediyesi “Hedef Gelecek” gençlik projesi ile donanımlı liderler yetiştiriyor. Proje eğitimlerinin ilk ayağı İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşirken, ikinci ayağı ise Çayırova’da gerçekleşti. İki oturum olarak gerçekleştirilen eğitimler, ilk oturuma Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan’ın anlatımıyla “Bu Hayatta Neden +1’sin” konulu eğitim ile başlarken seminerde manevi dünyayı da içine alan, insanların arasında bize artı değer katabilecek özelliklerden bahsedildi. Aynı zamanda  hangi özelliklere sahip olursak milletçe tarihte +1 sayılıp ismimizi tarihe yazdırabiliriz başlıkları da işlendi.  Öğretmen koltuğuna oturan kişinin çok önemli bir görevi olduğunu belirterek, sözlerine başlayan Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan en iyi öğrenmenin öğretmek olduğunu belirtti. 2+2=5 eder diyen  Arslan, “Öğretmen donanımlı öğrencide öğrenmeye açsa yani bilgi talep ediyorsa bu iki kişinin karşılıklı iletişimi sonrasında ortaya +1 sonuç çıkar.” dedi. Hayatta tek yönlü yaşamamız gerektiğinin üstünde duran Arslan; çok yönlü olarak sürekli başka uğraşlar içerisinde olunması gerektiğini vurguladı,  hazırladığı slayt ve film görselleriyle de eğitimini gerçekleştirdi. İkinci oturum ise Yrd.Doç.Dr. Bilal Çankır’ın katılımıyla  gerçekleşti. “İş dünyasında bizi bir adım öne çıkarabilecek unsurlar nelerdir, karşılaşılan zor durumlardan ve stresten kurtulmanın yolları ve zaman kullanım ile kısa zamanda ne kadar çok iş yapabiliriz” başlıkları işledi. Bilgisayar, dil ve uygulama konularında bizi ileri seviyeye taşıyabilecek proje ve konular üzerine de vurgu yapıldı.Her iki oturumda da cansız nesnelere nasıl anlam yüklenebildiği ölçülürken, hiç görmedikleri bir varlığın da çizilmesi katılımcılardan istendi. 
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği gençlik projesi “Hedef Gelecek” eğitim çalışmaları İstanbul ve Çayırova’da yapılan koordinasyonlu çalışmayla planlı bir şekilde hız kesmeden sürüyor.

 

 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile işbirliği içerisinde hazırlanan ve ilk olarak 25 öğrencinin katılımıyla yaklaşık 4 yıl sürecek olan projenin eğitimlerinin ikinci hafta çalışmaları Çayırova Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Genel Sekreteri, “Hedef Gelecek” projesi hazırlayıcısı ve koordinatörü, Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan ile akademik kadroda yer alan Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır tarafından gerçekleştirilen eğitimler, sohbet ortamında ve karşılıklı iletişim halinde geçerken, katılımcı öğrenciler tarafından da ilgiyle karşılandı.

Çayırova Belediyesi İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliği ile Lider Gençler Yetiştiriyor

Çayırova Belediyesi “Hedef Gelecek” gençlik projesi ile donanımlı liderler yetiştiriyor. Proje eğitimlerinin ilk ayağı İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşirken, ikinci ayağı ise Çayırova’da gerçekleşti. İki oturum olarak gerçekleştirilen eğitimler, ilk oturuma Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan’ın anlatımıyla “Bu Hayatta Neden +1’sin” konulu eğitim ile başlarken seminerde manevi dünyayı da içine alan, insanların arasında bize artı değer katabilecek özelliklerden bahsedildi. Aynı zamanda  hangi özelliklere sahip olursak milletçe tarihte +1 sayılıp ismimizi tarihe yazdırabiliriz başlıkları da işlendi.  Öğretmen koltuğuna oturan kişinin çok önemli bir görevi olduğunu belirterek, sözlerine başlayan Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan en iyi öğrenmenin öğretmek olduğunu belirtti. 2+2=5 eder diyen  Arslan, “Öğretmen donanımlı öğrencide öğrenmeye açsa yani bilgi talep ediyorsa bu iki kişinin karşılıklı iletişimi sonrasında ortaya +1 sonuç çıkar.” dedi. Hayatta tek yönlü yaşamamız gerektiğinin üstünde duran Arslan; çok yönlü olarak sürekli başka uğraşlar içerisinde olunması gerektiğini vurguladı,  hazırladığı slayt ve film görselleriyle de eğitimini gerçekleştirdi. İkinci oturum ise Yrd.Doç.Dr. Bilal Çankır’ın katılımıyla  gerçekleşti. “İş dünyasında bizi bir adım öne çıkarabilecek unsurlar nelerdir, karşılaşılan zor durumlardan ve stresten kurtulmanın yolları ve zaman kullanım ile kısa zamanda ne kadar çok iş yapabiliriz” başlıkları işledi. Bilgisayar, dil ve uygulama konularında bizi ileri seviyeye taşıyabilecek proje ve konular üzerine de vurgu yapıldı.Her iki oturumda da cansız nesnelere nasıl anlam yüklenebildiği ölçülürken, hiç görmedikleri bir varlığın da çizilmesi katılımcılardan istendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.