HEDEF SAĞLAM TEMELLİ BAŞARI

Spor 23.11.2018 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

HEDEF SAĞLAM TEMELLİ BAŞARI

BAŞARILI YÖNETİCİ IŞIKDAĞ, HİDROPAKS TAYFUNSPOR’A DEĞER KATIYOR

Hidropaks Tayfunspor’a ve bölge futbolumuza kattığı değer ile bir çok sanayiciye örnek olan Hidropaks Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, takımına olan inancını ve güvenini yineledi. Kurumsal yönetim tarzından hiçbir zaman ödün vermeyen ve Fair-Play ruhunu temel prensip edinen Işıkdağ, uzun vadeli planlamalarının meyvalarını almak adına Hidropaks Tayfunspor’un geleceğine ışık tutuyor. GALİBİYET HALKASI BÜYÜYECEK Kulübü sadece sportif başarı odaklı yönetmediklerini, idari ve mali açıdan da akılcı politika izlediklerini belirten Işıkdağ, sağlam temeller ile sportif başarıya ulaşmanın daha kıymetli olduğunu belirtti. Ligin ilk yarısında şanssızlıklar yaşadıklarını belirten başarılı yönetici, Kartepe Belediyespor maçıyla başlayan galibiyetin halkasının her geçen hafta büyüyeceğine inandığını belirterek, yarın oynanacak olan Bekirderespor maçında teknik heyet ve futbolcularına başarı temennisinde bulundu.
BAŞARILI YÖNETİCİ IŞIKDAĞ, HİDROPAKS TAYFUNSPOR’A DEĞER KATIYOR

Hidropaks Tayfunspor’a ve bölge futbolumuza kattığı değer ile bir çok sanayiciye örnek olan Hidropaks Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, takımına olan inancını ve güvenini yineledi. Kurumsal yönetim tarzından hiçbir zaman ödün vermeyen ve Fair-Play ruhunu temel prensip edinen Işıkdağ, uzun vadeli planlamalarının meyvalarını almak adına Hidropaks Tayfunspor’un geleceğine ışık tutuyor.

GALİBİYET HALKASI BÜYÜYECEK

Kulübü sadece sportif başarı odaklı yönetmediklerini, idari ve mali açıdan da akılcı politika izlediklerini belirten Işıkdağ, sağlam temeller ile sportif başarıya ulaşmanın daha kıymetli olduğunu belirtti. Ligin ilk yarısında şanssızlıklar yaşadıklarını belirten başarılı yönetici, Kartepe Belediyespor maçıyla başlayan galibiyetin halkasının her geçen hafta büyüyeceğine inandığını belirterek, yarın oynanacak olan Bekirderespor maçında teknik heyet ve futbolcularına başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.