19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hedefe giden yol Antalya’dan geçiyor

Spor 18.12.2015 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hedefe giden yol Antalya’dan geçiyor

DARICA G.B’NİN ANTALYA KAMPI BAŞLADI

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da start verdi. Kervansaray Otel’in tesislerinde dün saat 17:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren sarı yeşilliler, bugünden itibaren günde çift idmanla çalışmalarını sürdürecek. Darıca Gençlerbirliği’nde 14 gün sürecek Antalya kampı dün start aldı. Saat 15:00’da Antalya Lara’da bulunan Kervansaray Otel’de toplanan sarı yeşilli futbolcular, saat 17:00’da ise kampın ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Ramazan Silin, antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak kamp boyunca yapacakları çalışmalarını futbolcularına anlatırken, hedeflerine ulaşmanın yolunun Antalya kampından geçtiğini vurguladı. BUGÜNDEN İTİBAREN ÇİFT İDMAN 31 Aralık’a kadar kamp çalışmalarını sürdürecek olan Darıca G.B saat 11:00 ve 18:00’da olmak üzere çift antrenman yapacak. 23-25-28-30 Aralık’ta 4 hazırlık karşılaşması oynayacak olan sarı yeşillilerin 30 Aralık’taki rakibi Orhangazispor olacak. Ligin ilk devresinde az süre alan ve maç eksiği bulunan futbolcularına hazırlık maçlarında şans vereceği öğrenilen Silin, 24 kişiden oluşacak kadronun tamamını maç temposuna hazır hale getirmek istiyor.
DARICA G.B’NİN ANTALYA KAMPI BAŞLADI

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da start verdi. Kervansaray Otel’in tesislerinde dün saat 17:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren sarı yeşilliler, bugünden itibaren günde çift idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Darıca Gençlerbirliği’nde 14 gün sürecek Antalya kampı dün start aldı. Saat 15:00’da Antalya Lara’da bulunan Kervansaray Otel’de toplanan sarı yeşilli futbolcular, saat 17:00’da ise kampın ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Ramazan Silin, antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak kamp boyunca yapacakları çalışmalarını futbolcularına anlatırken, hedeflerine ulaşmanın yolunun Antalya kampından geçtiğini vurguladı.

BUGÜNDEN İTİBAREN ÇİFT İDMAN

31 Aralık’a kadar kamp çalışmalarını sürdürecek olan Darıca G.B saat 11:00 ve 18:00’da olmak üzere çift antrenman yapacak. 23-25-28-30 Aralık’ta 4 hazırlık karşılaşması oynayacak olan sarı yeşillilerin 30 Aralık’taki rakibi Orhangazispor olacak. Ligin ilk devresinde az süre alan ve maç eksiği bulunan futbolcularına hazırlık maçlarında şans vereceği öğrenilen Silin, 24 kişiden oluşacak kadronun tamamını maç temposuna hazır hale getirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.