Hedefimiz şampiyonluk

Spor 10.01.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hedefimiz şampiyonluk

Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Kenan Özçelik gazetemize konuk oldu. 2. Küme F Grubunda yer alan ve ligin ilk maçında yarın sahasında Muallimköy ile oynayacak olan Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Kenan Özçelik hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Geçen sezon şanssız olduklarını kaydeden Özçelik, “Çok şanssızlıklar yaşadık ancak bu sezon iddialıyız, iyi başlamak kazanarak başlamak amacındayız, inşallah üç puan alarak lige başlayacağız” dedi. Genç ve deneyimli oyuncuların bir arada olduğu kaydeden Özçelik, “Taraftarımız maça gelip destek olsun” dedi. FUTBOLDA ŞİDDETE SON VERELİM Ayrıca şiddetin sporda yeri olmadığını kaydeden Özçelik önemli mesajlar verdi. Özçelik, “Öncelikle sporda şiddete hayır diyoruz biz kulüp başkanları ve yöneticileri ne çok iş düşüyor taraftarımıza ve sporcularımıza ahlaklı Spor yapma ve izlemeleri doğrultusunda bize çok iş düşüyor, bütün amatör camiasına sesleniyorum; Hep birlikte şiddetin önüne geçelim” şeklinde konuştu.      

Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Kenan Özçelik gazetemize konuk oldu. 2. Küme F Grubunda yer alan ve ligin ilk maçında yarın sahasında Muallimköy ile oynayacak olan Darıca Türkeli Gençlikspor Başkanı Kenan Özçelik hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Geçen sezon şanssız olduklarını kaydeden Özçelik, “Çok şanssızlıklar yaşadık ancak bu sezon iddialıyız, iyi başlamak kazanarak başlamak amacındayız, inşallah üç puan alarak lige başlayacağız” dedi. Genç ve deneyimli oyuncuların bir arada olduğu kaydeden Özçelik, “Taraftarımız maça gelip destek olsun” dedi.

FUTBOLDA ŞİDDETE SON VERELİM

Ayrıca şiddetin sporda yeri olmadığını kaydeden Özçelik önemli mesajlar verdi. Özçelik, “Öncelikle sporda şiddete hayır diyoruz biz kulüp başkanları ve yöneticileri ne çok iş düşüyor taraftarımıza ve sporcularımıza ahlaklı Spor yapma ve izlemeleri doğrultusunda bize çok iş düşüyor, bütün amatör camiasına sesleniyorum; Hep birlikte şiddetin önüne geçelim” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.