Hemşeri gazeteciler buluştu

Gebze 15.12.2016 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hemşeri gazeteciler buluştu

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan hemşeri meslektaşları Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği'nde buluştu. Dernek binasında gerçekleşen programda hemşeri meslektaşlarına, yöresel ikramlarda bulunuldu. Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre'nin de katıldığı etkinlikte Kars, Ardahan, Iğdırlı gazeteciler, sektör ve gündem üzerine uzun fikir alışverişi ve sohbet gerçekleştirdiler. Hemşerilerin böylesine kutsal bir meslekte çoğunlukta olduğunu görmenin gurur verici olduğunu belirten Metin Baytöre, tüm hemşerilerine görevlerinde başarılar diledi. Buluşma hatıra fotoğrafı çektirerek sona erdi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan hemşeri meslektaşları Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği'nde buluştu. Dernek binasında gerçekleşen programda hemşeri meslektaşlarına, yöresel ikramlarda bulunuldu.

Gebze Kars Ardahan Iğdır Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre'nin de katıldığı etkinlikte Kars, Ardahan, Iğdırlı gazeteciler, sektör ve gündem üzerine uzun fikir alışverişi ve sohbet gerçekleştirdiler. Hemşerilerin böylesine kutsal bir meslekte çoğunlukta olduğunu görmenin gurur verici olduğunu belirten Metin Baytöre, tüm hemşerilerine görevlerinde başarılar diledi.

Buluşma hatıra fotoğrafı çektirerek sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.