Hemşirelere özel program

Gebze 12.05.2020 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hemşirelere özel program

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Fatih Devlet Hastanesi'nde Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek ekibi ve Gebze Belediyesi'nin katkılarıyla bir programla kutlandı. Düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, hastane yetkilileri ve hemşireler katıldı.  Yaptıkları görev çok kutsal Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade etti.  Büyükgöz "Bu zor dönemde sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Hemşireler bir ana şefkati ile çalışıyor. İlk günlerden beri salgına karşı mücadele ediyor. Bizlere güç ve moral veriyorlar. Ne kadar teşekkür etsek az. Bu güzel günleri kutlu olsun" dedi. Salgına karşı üstün mücadele ettik Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında devlet olarak salgın döneminde üstün bir mücadele verildiğini söyledi. Güler "Vaka sayısı her geçen gün azalıyor. Tablo iyiye gidiyor. Devletimiz salgına karşı kötü bir sınav verseydi bizlerde de diğer ülkeler gibi daha kötü bir süreç yaşanırdı. Hemşirelerimiz iyi ki var. Onları kutluyorum. Sağlık çalışmalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah salgın tamamen bitecek. Kurallara uymaya devam edeceğiz" dedi. Program sonrasında hemşirelere çiçek ve hediye takdim edildi.  

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Fatih Devlet Hastanesi'nde Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek ekibi ve Gebze Belediyesi'nin katkılarıyla bir programla kutlandı. Düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, hastane yetkilileri ve hemşireler katıldı. 

Yaptıkları görev çok kutsal
Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade etti.  Büyükgöz "Bu zor dönemde sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Hemşireler bir ana şefkati ile çalışıyor. İlk günlerden beri salgına karşı mücadele ediyor. Bizlere güç ve moral veriyorlar. Ne kadar teşekkür etsek az. Bu güzel günleri kutlu olsun" dedi.

Salgına karşı üstün mücadele ettik
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında devlet olarak salgın döneminde üstün bir mücadele verildiğini söyledi. Güler "Vaka sayısı her geçen gün azalıyor. Tablo iyiye gidiyor. Devletimiz salgına karşı kötü bir sınav verseydi bizlerde de diğer ülkeler gibi daha kötü bir süreç yaşanırdı. Hemşirelerimiz iyi ki var. Onları kutluyorum. Sağlık çalışmalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah salgın tamamen bitecek. Kurallara uymaya devam edeceğiz" dedi. Program sonrasında hemşirelere çiçek ve hediye takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.