19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’HEP BERABER BAŞARACAĞIZ’’

Spor 27.02.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’HEP BERABER BAŞARACAĞIZ’’

KRİTİK HAMLELERİYLE BEYLERBEYİ’Nİ YIKAN ÖZGÜR VURUR’DAN MESAJ:

Nefesleri kesen maçta Beylerbeyispor’u 90.dakikada attığı golle 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Gebzespor’da başarılı Teknik Direktör Özgür Vurur, kazanmayı hak ettiklerini belirterek, Beylikdüzü maçını işaret etti. Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Beylerbeyispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve aynı konsantrasyonla Beylikdüzü maçına hazırlanacaklarını söyledi. Beylerbeyi maçında oyunun büyük bölümünde üstün oynadıklarını ve kazanma isteklerini gösterdiklerini kaydeden Vurur, oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak, ‘’Hepsini alnından öpüyorum’’dedi. GEBZESPOR BENLİĞİNİ GÖSTERMELİYİZ Mor beyazlı taraftarlara desteğinden dolayı teşekkür eden Vurur, ‘’Hep beraber başaracağız’’ diyerek, ‘’Henüz kazanılmış bir şey yok. Doğantepe maçıyla başlayan 3 maçlık bir periyot belirlemiştik. Çok şükür 2’sini kayıpsız geçtik. Sırada Beylikdüzü maçı var. Gebzespor’un kendi benliğini bu maçta da göstererek yolumuza devam etmek istiyoruz’’diyerek sözlerini noktaladı.
KRİTİK HAMLELERİYLE BEYLERBEYİ’Nİ YIKAN ÖZGÜR VURUR’DAN MESAJ:

Nefesleri kesen maçta Beylerbeyispor’u 90.dakikada attığı golle 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Gebzespor’da başarılı Teknik Direktör Özgür Vurur, kazanmayı hak ettiklerini belirterek, Beylikdüzü maçını işaret etti.

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Beylerbeyispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve aynı konsantrasyonla Beylikdüzü maçına hazırlanacaklarını söyledi. Beylerbeyi maçında oyunun büyük bölümünde üstün oynadıklarını ve kazanma isteklerini gösterdiklerini kaydeden Vurur, oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayarak, ‘’Hepsini alnından öpüyorum’’dedi.

GEBZESPOR BENLİĞİNİ GÖSTERMELİYİZ

Mor beyazlı taraftarlara desteğinden dolayı teşekkür eden Vurur, ‘’Hep beraber başaracağız’’ diyerek, ‘’Henüz kazanılmış bir şey yok. Doğantepe maçıyla başlayan 3 maçlık bir periyot belirlemiştik. Çok şükür 2’sini kayıpsız geçtik. Sırada Beylikdüzü maçı var. Gebzespor’un kendi benliğini bu maçta da göstererek yolumuza devam etmek istiyoruz’’diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.