Hep bu kentin insanıydım

Gebze 29.11.2018 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hep bu kentin insanıydım

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın AK Parti Gebze Ailesine yapmış olduğu ziyarette kendisine AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder,AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Ziyaret programında açılış ve selamlama konuşmalarını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ardından ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasını gerçekleştirildi. Ardından İl Başkanı Abdullah Eryarsoy programın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak sözü AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'a bıraktı. “SİZLERE AİT BİR İNSANIM” Büyükakın yaptığı konuşmada, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ezilenlerin gür sesi. Sessiz dünyanın hür sesi. Bizlere de böyle bir liderin arkasında sapa sağlam durmak düşüyor. Hangi makamda, koltukta oturduğumuzun zerre kadar önemi yok. Kocaeli’nde doğdum büyüdüm.50 yaşındayım bu şehirden sadece 5 yıl uzaklaştım. Bu kentin çocuğu ve sizlere ait bir insanım ”dedi. “AK DAVA İÇİN KOŞACAĞIZ” Bu kentin İzmit merkezi ile ibaret olmadığını bilen biri olduğuna vurgu yapan Tahir Büyükakın, “Sokakta memurken çok görmemiş olabilirsiniz. Gebze’yi de iyi bilirim. Gebze’nin meselelerine hâkimim. İbrahim Başkanımız çok güzel bir uygulama başlatmıştı. Her Perşembe buraya gelirdi. Allah sağlık verirse bizlerde her Perşembe Gebze’de olmaya devam edeceğiz. AK dava için koşacağız başka bir derdimiz yok"diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın AK Parti Gebze Ailesine yapmış olduğu ziyarette kendisine AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder,AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret programında açılış ve selamlama konuşmalarını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ardından ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasını gerçekleştirildi. Ardından İl Başkanı Abdullah Eryarsoy programın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak sözü AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'a bıraktı.

“SİZLERE AİT BİR İNSANIM”
Büyükakın yaptığı konuşmada, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ezilenlerin gür sesi. Sessiz dünyanın hür sesi. Bizlere de böyle bir liderin arkasında sapa sağlam durmak düşüyor. Hangi makamda, koltukta oturduğumuzun zerre kadar önemi yok. Kocaeli’nde doğdum büyüdüm.50 yaşındayım bu şehirden sadece 5 yıl uzaklaştım. Bu kentin çocuğu ve sizlere ait bir insanım ”dedi.

“AK DAVA İÇİN KOŞACAĞIZ”
Bu kentin İzmit merkezi ile ibaret olmadığını bilen biri olduğuna vurgu yapan Tahir Büyükakın, “Sokakta memurken çok görmemiş olabilirsiniz. Gebze’yi de iyi bilirim. Gebze’nin meselelerine hâkimim. İbrahim Başkanımız çok güzel bir uygulama başlatmıştı. Her Perşembe buraya gelirdi. Allah sağlık verirse bizlerde her Perşembe Gebze’de olmaya devam edeceğiz. AK dava için koşacağız başka bir derdimiz yok"diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.