19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hepsi Gözünü Gebze'ye Dikti

Gebze 27.03.2018 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hepsi Gözünü Gebze'ye Dikti

9 Mart -1 Nisan tarihlerinde Gebze'de düzenlenecek olan Uluslararası Zafer Turnuvası için tüm kulüpler bu organizasyona hazırlanıyor

Trakya Birlik Spor Kulübü güreşçisi Uğur Lafçı, 21-25 Mart tarihlerinde Çorum'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 61 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp sporcuları Lafçı'nın önemli bir başarı elde ettiğini söyledi. Lafçı'nın kendi grubunda 72 sporcuyla mücadele ettiğini aktaran Yücel, şunları kaydetti:  "Çorum'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda sporcumuz Uğur Lafçı üçüncülük madalyası ile döndü. Yendiği rakipler arasında geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu ve Türkiye şampiyonları vardı. İyi maçlar çıkardı. Ayrıca geçtiğimiz hafta Erzurum'da düzenlenen U-23 Türkiye şampiyonasında Serkan Yumurtacı ve Ömer Çalışır Final maçlarını kıl payı kaçırarak Türkiye beşincisi olmuşlardı. Madalya Çorum'a kısmetmiş. Buradan Uğur Lafçı kardeşimi tebrik ediyorum. Şimdi artık önümüzdeki hafta Genç Milli Takımla birlikte kampa katılacak ve Milli takıma girecek. Altyapı olarak iyi durumdayız. 12-15 Nisan'da Eskişehir'de Minik Erkekler Grup Şampiyonası'na takımımız gidecek, ayrıca 29 Mart -1 Nisan tarihlerinde Gebze'de Uluslararası Zafer Turnuvası var orada da kulübümüzü Şeyma Kızmaz temsil edecek."
9 Mart -1 Nisan tarihlerinde Gebze'de düzenlenecek olan Uluslararası Zafer Turnuvası için tüm kulüpler bu organizasyona hazırlanıyor

Trakya Birlik Spor Kulübü güreşçisi Uğur Lafçı, 21-25 Mart tarihlerinde Çorum'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda 61 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp sporcuları Lafçı'nın önemli bir başarı elde ettiğini söyledi.

Lafçı'nın kendi grubunda 72 sporcuyla mücadele ettiğini aktaran Yücel, şunları kaydetti: 

"Çorum'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda sporcumuz Uğur Lafçı üçüncülük madalyası ile döndü. Yendiği rakipler arasında geçtiğimiz yılın Avrupa Şampiyonu ve Türkiye şampiyonları vardı. İyi maçlar çıkardı.

Ayrıca geçtiğimiz hafta Erzurum'da düzenlenen U-23 Türkiye şampiyonasında Serkan Yumurtacı ve Ömer Çalışır Final maçlarını kıl payı kaçırarak Türkiye beşincisi olmuşlardı.

Madalya Çorum'a kısmetmiş. Buradan Uğur Lafçı kardeşimi tebrik ediyorum. Şimdi artık önümüzdeki hafta Genç Milli Takımla birlikte kampa katılacak ve Milli takıma girecek. Altyapı olarak iyi durumdayız. 12-15 Nisan'da Eskişehir'de Minik Erkekler Grup Şampiyonası'na takımımız gidecek, ayrıca 29 Mart -1 Nisan tarihlerinde Gebze'de Uluslararası Zafer Turnuvası var orada da kulübümüzü Şeyma Kızmaz temsil edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.