“Her lig farklı şehirde oynanabilir”

Spor 27.04.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Her lig farklı şehirde oynanabilir”

2016-17 sezonunda Gebzespor’u kısa bir süre çalıştıran tecrübeli teknik direktör Ergun Ortakçı, liglerin akıbetini değerlendirdi. Ortakçı, her ligin farklı bir ilde oynanabileceğinin yerinde bir uygulama olacağını kaydetti. Teknik Direktör Ergun Ortakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Liglerin oynanacağına kesin gözü ile bakıyorum. UEFA açıklamayı yaptı ve ülke federasyonlarına -En geç 3 Ağustos’a kadar liglerinizi bitirin- dedi. Liglerin belli bir yerde toplanıp oynanması gündemde. Bence yerinde bir uygulama olabilir. Ancak sıcaklık sorunu yaşanabilir. Liglerin Türkiye’nin belli bölgelerine bölünerek oynanması formülü de konuşulabilir. Atıyorum Süper Lig İstanbul, 1. Lig Ankara, 2. Lig ve 3. Lig İzmir, Antalya gibi. Belki de kimi doğu illeri. Sivas, Kayseri, Erzurum da işin içinde olabilir. KATAR’A GİDİLECEKSE KULÜPLERE ÇOK PARA VERİLMELİ  Süper Lig kulüplerinin ligi Katar’da bitirme önerisi de gündemde. Ama bunun için mali krizdeki kulüplere de çok iyi para vermen, takımları en az 1 ay önceden Katar’a götürmen ve futbolcuları iklime alıştırman lazım. Galiba Katar’daki statların tamamında soğutma özellikleri de var. Katarlılar için de ileri bir tarihe ertelenmezse 2022’deki Dünya şampiyonası öncesi statları provadan geçer. Tabii ki Katar’ı kabul etmeyenler de çıkabilir. Bu böyle olmayacaksa Katar’a gitmek yerine al her türlü sağlık önlemini, oynat Antalya’da Alanya’da olsun bitsin. Finaller için de İstanbul, Ankara’ya gel.

2016-17 sezonunda Gebzespor’u kısa bir süre çalıştıran tecrübeli teknik direktör Ergun Ortakçı, liglerin akıbetini değerlendirdi. Ortakçı, her ligin farklı bir ilde oynanabileceğinin yerinde bir uygulama olacağını kaydetti.

Teknik Direktör Ergun Ortakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Liglerin oynanacağına kesin gözü ile bakıyorum. UEFA açıklamayı yaptı ve ülke federasyonlarına -En geç 3 Ağustos’a kadar liglerinizi bitirin- dedi. Liglerin belli bir yerde toplanıp oynanması gündemde. Bence yerinde bir uygulama olabilir. Ancak sıcaklık sorunu yaşanabilir. Liglerin Türkiye’nin belli bölgelerine bölünerek oynanması formülü de konuşulabilir. Atıyorum Süper Lig İstanbul, 1. Lig Ankara, 2. Lig ve 3. Lig İzmir, Antalya gibi. Belki de kimi doğu illeri. Sivas, Kayseri, Erzurum da işin içinde olabilir.

KATAR’A GİDİLECEKSE KULÜPLERE ÇOK PARA VERİLMELİ 

Süper Lig kulüplerinin ligi Katar’da bitirme önerisi de gündemde. Ama bunun için mali krizdeki kulüplere de çok iyi para vermen, takımları en az 1 ay önceden Katar’a götürmen ve futbolcuları iklime alıştırman lazım. Galiba Katar’daki statların tamamında soğutma özellikleri de var. Katarlılar için de ileri bir tarihe ertelenmezse 2022’deki Dünya şampiyonası öncesi statları provadan geçer. Tabii ki Katar’ı kabul etmeyenler de çıkabilir. Bu böyle olmayacaksa Katar’a gitmek yerine al her türlü sağlık önlemini, oynat Antalya’da Alanya’da olsun bitsin. Finaller için de İstanbul, Ankara’ya gel.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.