Her maçımız final

Spor 07.10.2015 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Her maçımız final

Cuma günü Çınarlıspor karşısında 4.hafta karşılaşmasına çıkacak olan Çayırovaspor’da Teknik Adam Eyüp Tutçuoğlu temkinli konuştu.

Tutçuoğlu takımına güvendiğini ancak tüm rakiplere de saygı duyarak sahada mücadele ettiklerini ifade etti. Takımdaki arkadaşlığın ve sahadaki mücadelenin kendisini memnun ettiğini de belirten Tutçuoğlu, ilerleyen günlerde daha da hazır hale geleceklerini belirtti. Takımdaki eksikliklerle ilgili olarak da, “Geniş bir futbolcu kadromuz var. Sahada yer alacak her futbolcumuz görevini en iyi şekilde yerine getirecek düzeydedir. Sahaya 11 kişi çıkıyorsak eksikliklerden bahsetmek yersizdir.”dedi. DENGELER EŞİT Tutçuoğlu çalışmaları aralıksız olarak devam ettirdiklerini dile getirirken “Yolumuz uzun. İşimizi bitti dedik mi, yanarız. Böyle bir şey yok. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve son ana kadar disiplin içerisinde şampiyonluğu kovalayacağız. Ligde hiçbir rakip zayıf ya da güçlü değil. Herkes herkesi yenebilir. Bizim de anlayışımızda bu yatıyor. Her rakibe saygı duyuyoruz” dedi.Çayırovaspor Cuma günü Derince Suni Çim Sahası’nda Çınarlıspor ile saat 19.00’da karşılaşacak.
Cuma günü Çınarlıspor karşısında 4.hafta karşılaşmasına çıkacak olan Çayırovaspor’da Teknik Adam Eyüp Tutçuoğlu temkinli konuştu.

Tutçuoğlu takımına güvendiğini ancak tüm rakiplere de saygı duyarak sahada mücadele ettiklerini ifade etti. Takımdaki arkadaşlığın ve sahadaki mücadelenin kendisini memnun ettiğini de belirten Tutçuoğlu, ilerleyen günlerde daha da hazır hale geleceklerini belirtti. Takımdaki eksikliklerle ilgili olarak da, “Geniş bir futbolcu kadromuz var. Sahada yer alacak her futbolcumuz görevini en iyi şekilde yerine getirecek düzeydedir. Sahaya 11 kişi çıkıyorsak eksikliklerden bahsetmek yersizdir.”dedi.

DENGELER EŞİT

Tutçuoğlu çalışmaları aralıksız olarak devam ettirdiklerini dile getirirken “Yolumuz uzun. İşimizi bitti dedik mi, yanarız. Böyle bir şey yok. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve son ana kadar disiplin içerisinde şampiyonluğu kovalayacağız. Ligde hiçbir rakip zayıf ya da güçlü değil. Herkes herkesi yenebilir. Bizim de anlayışımızda bu yatıyor. Her rakibe saygı duyuyoruz” dedi.Çayırovaspor Cuma günü Derince Suni Çim Sahası’nda Çınarlıspor ile saat 19.00’da karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.