Her şey bambaşka olacak

Spor 01.01.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her şey bambaşka olacak

Gebzespor, Pazar günü genel kurulunu yapacak. Sezonun başında başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Deniz dönemi resmen kapanacak. Menekşe’nin yeni başkanının spor kamuoyunun yakından sevip saydığı Recep Avcı olması beklenirken yeni dönem de başlamış olacak. YENİ SAYFA AÇIYORUZ Gebzespor’da Pazar günü Hüseyin Deniz dönemi sona erecek. Büyük beklentilerle kulüp başkanlığına sezon başında seçilen Deniz dönemi kısa soluklu olurken Gebzespor artık yeni bir sayfa açmış olacak.  Menekşe’nin yeni başkanının spor kamuoyunun yakından sevip saydığı Recep Avcı olması beklenirken yeni dönem de başlamış olacak. Herkese el uzatması, taraftarlar olan iletişimi, Gebzespor sevdası ve karakteriyle örnek olan Avcı’ya büyük destek söz konusu. TARAFTAR HEM FİKİR Çalışmalarında son aşamaya gelen, yönetimini belirleyen ve belli bir plan programla iş başına gelecek olan Recep Avcı yeni döneme imza atmış olacak. Recep Avcının ligin ikinci yarısında Gebzespor markasını yeniden ortaya çıkarması, takıma ve camiaya yeniden umut vermesi ve Gebzelileri yeniden takımla kenetlenmesi beklenirken sporseverler Avcı dönemiyle birlikte gerek tribünde gerekse saha içinde bambaşka bir Gebzespor olacağı yönünde hem fikir.

Gebzespor, Pazar günü genel kurulunu yapacak. Sezonun başında başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Deniz dönemi resmen kapanacak. Menekşe’nin yeni başkanının spor kamuoyunun yakından sevip saydığı Recep Avcı olması beklenirken yeni dönem de başlamış olacak.

YENİ SAYFA AÇIYORUZ

Gebzespor’da Pazar günü Hüseyin Deniz dönemi sona erecek. Büyük beklentilerle kulüp başkanlığına sezon başında seçilen Deniz dönemi kısa soluklu olurken Gebzespor artık yeni bir sayfa açmış olacak.  Menekşe’nin yeni başkanının spor kamuoyunun yakından sevip saydığı Recep Avcı olması beklenirken yeni dönem de başlamış olacak. Herkese el uzatması, taraftarlar olan iletişimi, Gebzespor sevdası ve karakteriyle örnek olan Avcı’ya büyük destek söz konusu.

TARAFTAR HEM FİKİR

Çalışmalarında son aşamaya gelen, yönetimini belirleyen ve belli bir plan programla iş başına gelecek olan Recep Avcı yeni döneme imza atmış olacak. Recep Avcının ligin ikinci yarısında Gebzespor markasını yeniden ortaya çıkarması, takıma ve camiaya yeniden umut vermesi ve Gebzelileri yeniden takımla kenetlenmesi beklenirken sporseverler Avcı dönemiyle birlikte gerek tribünde gerekse saha içinde bambaşka bir Gebzespor olacağı yönünde hem fikir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.