GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

HER TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ

Spor 27.03.2017 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HER TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ

          Özel İlim Eğitim Kurumları, öğrencilerine spor centilmenliği, spor ahlakını aşılamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerin yanında öğretmenlerin de destek verdiği bu projede, ‘’Her takım kardeştir ve farklılıklarımızla bir bütünüz’’ mesajını verildi.          Herkesin tuttuğu takımın formasıyla katıldığı etkinlikte, okul müdürü Halil Bulut ‘’Türkiye Milli Futbol takımımızın mücadelelerine desteğimizi öğrencilerimize göstermek, sporda saygıyı ve centilmenliği elden bırakmamayı öğretmek, takımlar gibi millet olarak ne kadar çeşitli kültürlere sahip olsak da Milli değerler noktasında bir olabilmeyi çocuklarımıza aşılamalıyız’’ dedi.         Milli marşlarla, dostlukla geçen keyifli günün ardından sınıf fotoğrafları çekilerek etkinlik sona erdi.

 

        Özel İlim Eğitim Kurumları, öğrencilerine spor centilmenliği, spor ahlakını aşılamak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerin yanında öğretmenlerin de destek verdiği bu projede, ‘’Her takım kardeştir ve farklılıklarımızla bir bütünüz’’ mesajını verildi.

         Herkesin tuttuğu takımın formasıyla katıldığı etkinlikte, okul müdürü Halil Bulut ‘’Türkiye Milli Futbol takımımızın mücadelelerine desteğimizi öğrencilerimize göstermek, sporda saygıyı ve centilmenliği elden bırakmamayı öğretmek, takımlar gibi millet olarak ne kadar çeşitli kültürlere sahip olsak da Milli değerler noktasında bir olabilmeyi çocuklarımıza aşılamalıyız’’ dedi.

        Milli marşlarla, dostlukla geçen keyifli günün ardından sınıf fotoğrafları çekilerek etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.