“Her türlü kışkırtıcılığının karşısındayız!”

Gebze 01.10.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Her türlü kışkırtıcılığının karşısındayız!”

GEBZE TİCARET ODASI BAŞKANI NAİL ÇİLER’DEN AZERBAYCAN'A DESTEK!

Gebze Ticaret Odası’nın meclis toplantısı telekonferans ile yapılırken, koltuklara meclis üyelerinin fotoğrafları, Türk ve Azerbaycan bayrakları konuldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü hedef alan Ermenistan’ın her türlü girişim ve kışkırtıcılığının karşısındayız. Ermenistan’ın gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz" dedi. Gebze Ticaret Odası eylül ayı olağan meclis toplantısı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler başkanlığında telekonferans ile gerçekleştirildi. Toplantı salonunun koltuklarına, pandemi nedeniyle meclis toplantısına katılamayan meclis üyelerinin fotoğrafları ile Türk ve Azerbaycan bayrakları konuldu. 'AZERBAYCAN YALNIZ DEĞİLDİR' Nail Çiler toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizler Azerbaycan’da işlenen insanlık suçunun karşısında can Azerbaycan’ın daima yanındayız. Zalimlerin sonu vardır ve zalimliğin ilelebet devam ettiği görülmemiştir. 'Tek millet, iki devlet' diyerek, tüm kuvvetimizle yanında yer aldığımız Azerbaycan yalnız değildir. Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü hedef alan Ermenistan’ın her türlü girişim ve kışkırtıcılığının karşısındayız. Ermenistan’ın gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz. Tüm gücümüzle Azerbaycan’ın vatan savaşını destekliyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki bu süreç, Azerbaycan’ın kesin zaferiyle sonuçlanacaktır" dedi.  
GEBZE TİCARET ODASI BAŞKANI NAİL ÇİLER’DEN AZERBAYCAN'A DESTEK!

Gebze Ticaret Odası’nın meclis toplantısı telekonferans ile yapılırken, koltuklara meclis üyelerinin fotoğrafları, Türk ve Azerbaycan bayrakları konuldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü hedef alan Ermenistan’ın her türlü girişim ve kışkırtıcılığının karşısındayız. Ermenistan’ın gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz" dedi.

Gebze Ticaret Odası eylül ayı olağan meclis toplantısı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler başkanlığında telekonferans ile gerçekleştirildi. Toplantı salonunun koltuklarına, pandemi nedeniyle meclis toplantısına katılamayan meclis üyelerinin fotoğrafları ile Türk ve Azerbaycan bayrakları konuldu.

'AZERBAYCAN YALNIZ DEĞİLDİR'

Nail Çiler toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizler Azerbaycan’da işlenen insanlık suçunun karşısında can Azerbaycan’ın daima yanındayız. Zalimlerin sonu vardır ve zalimliğin ilelebet devam ettiği görülmemiştir. 'Tek millet, iki devlet' diyerek, tüm kuvvetimizle yanında yer aldığımız Azerbaycan yalnız değildir. Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü hedef alan Ermenistan’ın her türlü girişim ve kışkırtıcılığının karşısındayız. Ermenistan’ın gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz. Tüm gücümüzle Azerbaycan’ın vatan savaşını destekliyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki bu süreç, Azerbaycan’ın kesin zaferiyle sonuçlanacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.