19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hereke'de sözün bittiği yer...

Spor 20.03.2016 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hereke'de sözün bittiği yer...

Hereke'de sözün bittiği yer...

Hereke'de sözün bittiği yer... Ülke olarak oldukça sıkıntılı ve zor geçen günlerde, yaralarımızı ve üzüntülerimizi az da olsa hafifletebilme adına futbola sarılmıştık. Hereke Stadı'nda oynanacan Hereke Yıldız-Gebzespor maçının ardından yaşanan olaylar futbola ve insanlığımıza gölge düşürdü. Hereke Yıldızspor'un uzatma dakikalarında attığı penaltı  golü sonrasında, maçın 60.dakikasında kırmızı kart gören Tolga sahaya girerek Gebze tribünlerine doğru yönelince ortalık bir anda gerildi. NİZAMETTİN VE MUHAMMET'E FİİLİ SALDIRI Ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından sahaya giren ve kim olduğu belli olmayan 2-3 Herekeli Gebzesporlu futbolculara saldırdılar. Gebzesporlu Nizamettin'in kafasına köşe bayrağının sopasıyla vuran kişinin Hereke teknik ekibinden biri olduğu iddia edilirken, yine Gebzesporlu Muhammet'e adeta linç girişiminde bulunulması utanç görüntülerinin başını çekti. Savaş alanına dönen kavgayı çevik kuvvet ekipleri ve yöneticiler yatıştırmakta güçlük çekerken, Gebzespor kafilesi Hereke'yi yaklaşık 2 saat sonra terk edebildi.
Hereke'de sözün bittiği yer...

Hereke'de sözün bittiği yer...

Ülke olarak oldukça sıkıntılı ve zor geçen günlerde, yaralarımızı ve üzüntülerimizi az da olsa hafifletebilme adına futbola sarılmıştık. Hereke Stadı'nda oynanacan Hereke Yıldız-Gebzespor maçının ardından yaşanan olaylar futbola ve insanlığımıza gölge düşürdü. Hereke Yıldızspor'un uzatma dakikalarında attığı penaltı  golü sonrasında, maçın 60.dakikasında kırmızı kart gören Tolga sahaya girerek Gebze tribünlerine doğru yönelince ortalık bir anda gerildi.

NİZAMETTİN VE MUHAMMET'E FİİLİ SALDIRI

Ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından sahaya giren ve kim olduğu belli olmayan 2-3 Herekeli Gebzesporlu futbolculara saldırdılar. Gebzesporlu Nizamettin'in kafasına köşe bayrağının sopasıyla vuran kişinin Hereke teknik ekibinden biri olduğu iddia edilirken, yine Gebzesporlu Muhammet'e adeta linç girişiminde bulunulması utanç görüntülerinin başını çekti. Savaş alanına dönen kavgayı çevik kuvvet ekipleri ve yöneticiler yatıştırmakta güçlük çekerken, Gebzespor kafilesi Hereke'yi yaklaşık 2 saat sonra terk edebildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.