19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hereke maçında yok!

Spor 29.08.2016 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hereke maçında yok!

Hereke maçında yok!

2016-2017 sezonuna kendi sahasında oynayacağı Hereke Yıldızspor maçı ile başlayacak olan Gebzespor’da, geçen sezonun 21.haftasında oynanan ve büyük olayların yaşandığı Hereke-Gebze maçında kırmızı kart gören Ali Katırcı, sezonun ilk maçında oynayamayacak. Tekmelerin, yumrukların ve bayrak sopalarının havada uçuştuğu maçta kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Ali Katırcı, cezasının 3’ünü geçen sezon çekmişti. 1 maç cezası kalan Ali, sezonun ilk maçı olan Hereke Yıldız karşılaşmasını kaçıracak. GEÇEN SEZON OYNANAN HEREKE-GEBZESPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLAR HALA AKILLARDA... MAÇ SONUNDA YAŞANAN OLAYLARIN ARDINDAN PFDK HER İKİ TAKIM FUTBOCLULARINA DA CEZA YAĞDIRMIŞTI
Hereke maçında yok!

2016-2017 sezonuna kendi sahasında oynayacağı Hereke Yıldızspor maçı ile başlayacak olan Gebzespor’da, geçen sezonun 21.haftasında oynanan ve büyük olayların yaşandığı Hereke-Gebze maçında kırmızı kart gören Ali Katırcı, sezonun ilk maçında oynayamayacak. Tekmelerin, yumrukların ve bayrak sopalarının havada uçuştuğu maçta kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Ali Katırcı, cezasının 3’ünü geçen sezon çekmişti. 1 maç cezası kalan Ali, sezonun ilk maçı olan Hereke Yıldız karşılaşmasını kaçıracak.

GEÇEN SEZON OYNANAN HEREKE-GEBZESPOR MAÇINDA YAŞANAN OLAYLAR HALA AKILLARDA...

MAÇ SONUNDA YAŞANAN OLAYLARIN ARDINDAN PFDK HER İKİ TAKIM FUTBOCLULARINA DA CEZA YAĞDIRMIŞTI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.