Herkes ayağını denk alsın!

Darıca 01.02.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Herkes ayağını denk alsın!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’ndan 53 kişi “Diktatör bozuntusu” şeklindeki ifadelerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şikayetçi oldu

Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hakaret eden bedelini ödemeli, herkesin ayağını denk alması lazım.” dedi. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na suç duyurusunda bulunuldu. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na bağlı 53 kişi dün Gebze Adliyesi’ne giderek, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Diktatör bozuntusu” şeklinde ki ifadelerinden dolayı şikâyetçi oldu.  Şikâyet başvurusu sırasında açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kimse Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda.”dedi. KİMSEYE HAKARET ETMEDİK Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık şikâyet öncesi yaptığı açıklama da,  “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın da memleketi Rize’nin Plakasını ifade eden 53 arkadaşımızla beraber, milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a hakaret eden, Diktatör bozuntusu diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan şikâyetçi olmak için buradayız. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber siyaset nezakete dayalı bir sisteme oturmaya başlamıştı. AK Parti kadroları olarak bizler hiçbir zaman bir siyasi partinin genel başkanına, Milletvekiline ya da herhangi bir temsilcisine hakaret eden bir yaklaşımda bulunmadık. Biz kimseden Sayın Cumhurbaşkanımızı sevmesini beklemiyoruz. Ama herkes Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı duymak zorunda. Bu bizim en doğal en insani hakkımızdır.”dedi. HAKARET EDEN BEDELİNİ ÖDER Bıyık, Hakaret eden kişilerin kim olursa olsun karşılığını görmesi gerektiğini altını çizerek, “Bizler yapılan hakaretleri içimize sindiremedik. Bu noktada konunun yargıya intikal ettirilmesi ve sayın yargıçların gereğini yapması hususunda burada toplandık. Artık bu ülke de kimse birilerine hakaret etmeyi kendine bir görev görmemeli, karşılığını alması lazım ve ayağını denk almalı. Hakaret eden de bedelini ödemeli diye düşünüyoruz. Kocaeli de teşkilatımıza vatandaşımızdan talep eden var. Kemal beyin konuşmasından bu yana çok sayıda telefon aldık, haddini kim bildirecek diye vatandaşlardan yoğun talep geldi. Bu tür şikayetler devam edecektir.”diye konuştu.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’ndan 53 kişi “Diktatör bozuntusu” şeklindeki ifadelerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şikayetçi oldu

Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hakaret eden bedelini ödemeli, herkesin ayağını denk alması lazım.” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na suç duyurusunda bulunuldu. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na bağlı 53 kişi dün Gebze Adliyesi’ne giderek, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Diktatör bozuntusu” şeklinde ki ifadelerinden dolayı şikâyetçi oldu.  Şikâyet başvurusu sırasında açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kimse Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda.”dedi.

KİMSEYE HAKARET ETMEDİK

Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık şikâyet öncesi yaptığı açıklama da,  “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın da memleketi Rize’nin Plakasını ifade eden 53 arkadaşımızla beraber, milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a hakaret eden, Diktatör bozuntusu diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan şikâyetçi olmak için buradayız. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber siyaset nezakete dayalı bir sisteme oturmaya başlamıştı. AK Parti kadroları olarak bizler hiçbir zaman bir siyasi partinin genel başkanına, Milletvekiline ya da herhangi bir temsilcisine hakaret eden bir yaklaşımda bulunmadık. Biz kimseden Sayın Cumhurbaşkanımızı sevmesini beklemiyoruz. Ama herkes Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı duymak zorunda. Bu bizim en doğal en insani hakkımızdır.”dedi.

HAKARET EDEN BEDELİNİ ÖDER

Bıyık, Hakaret eden kişilerin kim olursa olsun karşılığını görmesi gerektiğini altını çizerek, “Bizler yapılan hakaretleri içimize sindiremedik. Bu noktada konunun yargıya intikal ettirilmesi ve sayın yargıçların gereğini yapması hususunda burada toplandık. Artık bu ülke de kimse birilerine hakaret etmeyi kendine bir görev görmemeli, karşılığını alması lazım ve ayağını denk almalı. Hakaret eden de bedelini ödemeli diye düşünüyoruz. Kocaeli de teşkilatımıza vatandaşımızdan talep eden var. Kemal beyin konuşmasından bu yana çok sayıda telefon aldık, haddini kim bildirecek diye vatandaşlardan yoğun talep geldi. Bu tür şikayetler devam edecektir.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.