Herkes Çakır'ın Kararını Bekliyor

Gebze 03.01.2019 - 19:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Herkes Çakır'ın Kararını Bekliyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gebze Belediye Başkanlığı için girişimde bulunan geçen süreç içinde bazı gelişmeler nedeniyle bu girişimini geri çeken Serap Çakır için oluşturulan kamuoyu nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Serap Çakır'ın bağımsız belediye başkan adaylığının yanısıra bazı partilerde davette bulunarak Serap Çakır'ın Gebze Belediye Başkan Adaylığına teveccühte bulunulduğu ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mutlaka bu seçim yarışı içinde olması gerektiği yönündeki görüşler yüksek sesle dillendirlmeye devam ediyor. Kendisine yöneltilen bu teveccühlerle ilgili henüz bir karar noktasına gelmeyen Serap Çakır kısa bir süre sonrasında net bir kararla kamuoyunun karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Eşi İlker Çakır'ın dahi Serap Çakır'ın vereceği kararla ilgili bir tahmini olmadığı kendisinde merakla bu kararı açıklamasını beklediği öğrenildi. İlker Çakır eşi Serap Çakır'ın Bağımsız Gebze Belediye Başkanı Adayı afişi ile birlikte yaptığı sosyal medyada ki paylaşımında, " ZOR DEMEYİN OYU VEREN VATANDAŞ NASIL YÖNETİLMEK İSTERSEN ÖYLE YÖNETİLİRSİN SERAP ÇAKIR eğer karar verirse bu şekilde karar verecek görelim bakalım mevlam neylerse güzel eyler İLKER ÇAKIR olarak ta ben sonuna kadar yanında olacağım inşallah karar SERAP ÇAKIR ın zor zor zor diye bir konu yok istemek ve inanmak var oda SERAP ÇAKIR da var :) yeter ki karar versin ben bile heyecanla bekliyorum kararını inanın :) GEBZE eğer kendi vatandaşına hizmet etmek isteyen biri için ayağa kalmazsa diyecek bir konu kalır onuda ben söylerim dakikası geldiğinde inananlar yavaş yavaş sesinizi duymak isterim."  sözleri sarfetti.
Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gebze Belediye Başkanlığı için girişimde bulunan geçen süreç içinde bazı gelişmeler nedeniyle bu girişimini geri çeken Serap Çakır için oluşturulan kamuoyu nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Serap Çakır'ın bağımsız belediye başkan adaylığının yanısıra bazı partilerde davette bulunarak Serap Çakır'ın Gebze Belediye Başkan Adaylığına teveccühte bulunulduğu ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mutlaka bu seçim yarışı içinde olması gerektiği yönündeki görüşler yüksek sesle dillendirlmeye devam ediyor. Kendisine yöneltilen bu teveccühlerle ilgili henüz bir karar noktasına gelmeyen Serap Çakır kısa bir süre sonrasında net bir kararla kamuoyunun karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Eşi İlker Çakır'ın dahi Serap Çakır'ın vereceği kararla ilgili bir tahmini olmadığı kendisinde merakla bu kararı açıklamasını beklediği öğrenildi. İlker Çakır eşi Serap Çakır'ın Bağımsız Gebze Belediye Başkanı Adayı afişi ile birlikte yaptığı sosyal medyada ki paylaşımında, "

ZOR DEMEYİN OYU VEREN VATANDAŞ NASIL

YÖNETİLMEK İSTERSEN ÖYLE YÖNETİLİRSİN

SERAP ÇAKIR eğer karar verirse bu şekilde karar verecek görelim bakalım mevlam neylerse güzel eyler İLKER ÇAKIR olarak ta ben sonuna kadar yanında olacağım inşallah karar SERAP ÇAKIR ın zor zor zor diye bir konu yok istemek ve inanmak var oda SERAP ÇAKIR da var :) yeter ki karar versin ben bile heyecanla bekliyorum kararını inanın :) GEBZE eğer kendi vatandaşına hizmet etmek isteyen biri için ayağa kalmazsa diyecek bir konu kalır onuda ben söylerim dakikası geldiğinde inananlar yavaş yavaş sesinizi duymak isterim."  sözleri sarfetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.