19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Herkes haddini bilecek!

Kocaeli 10.02.2016 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Herkes haddini bilecek!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı il binasında gerçekleşti.

Toplantıda CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay çalıştay değerlendirmesi, Silivri ziyareti ve partili Dilek Tan’la ilgili basında çıkan haberler hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı öncesi konuşan Sarıbay şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği gibi iki haftadır çalıştay yapıyoruz. Bu çalıştaylar çok iyi geçmekte kamuoyu ve basın mensupları da bu çalıştaylara destek vermektedir. Basın mensuplarına gerçekleri söyleyerek halkı aydınlattıkları için teşekkür ediyorum.  KİMSE KISITLANMAYACAK Çalıştaylarımız devam edecek. Bu iki çalıştayımız belli formatlara bağlıydı. Asıl olarak CHP’nin Kocaeli Hafızası Toplanıyor Toplantısı yapacağız. Burada herhangi bir format olmayacak. Kimse kısıtlanmayacak. Toplantıyı iki bölüme ayıracağız 4 ilçe Gebze’de 8 ilçe burada olacak. Burada arkadaşlarımızın partimize veya bize dönük eleştirileri ve beklentileri konuşacağız. Bu en son çalıştayımız da çıkan 37 maddelik bir yönerge olacak ve meclis üyeleri ve partililer buna göre çalışacak. Herkes görevini ve haddini bilecek.  SİLİVRİ’DE NÖBET TUTTUK Silivri ziyareti hakkında da bazı bilgiler vermek isterim. Burada bir minibüs içinde bazı basın mensupları arkadaşları da yanımızdayken Silivri’ye gittik. Bize verilen saat 13.00 ile 15.00 arasında nöbet tuttuk. Biz Hüseyin Bey’le avukat olduğumuz için Can Dündar ve Erdem Gül’le görüşerek yanlarında olacaklarımızı belirttik. 25 Mart'taki duruşmalarında da yanlarında olacağız. Partili avukatlarımızla beraber duruşmada olacağız. Aynı zamanda belirtmek istediğim bir diğer konu ise il meclisi üyemiz Dilek Tan hakkında basında çıkan haberlerle ilgilidir. Kendisi beni arayarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmiştir. Açıklamayı burada basın mensuplarına yapıyorum. O gün Dilek Tan’ın toplantıya gelmeyeceği ne kendisi ne de Gebze İlçe Örgütü tarafından bana bildirilmedi. O gün de kendisi toplantıya gelerek görüşlerini iletti.” Sarıbay'ın açıklamalarından sonra toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı il binasında gerçekleşti.

Toplantıda CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay çalıştay değerlendirmesi, Silivri ziyareti ve partili Dilek Tan’la ilgili basında çıkan haberler hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı öncesi konuşan Sarıbay şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği gibi iki haftadır çalıştay yapıyoruz. Bu çalıştaylar çok iyi geçmekte kamuoyu ve basın mensupları da bu çalıştaylara destek vermektedir. Basın mensuplarına gerçekleri söyleyerek halkı aydınlattıkları için teşekkür ediyorum.

 KİMSE KISITLANMAYACAK

Çalıştaylarımız devam edecek. Bu iki çalıştayımız belli formatlara bağlıydı. Asıl olarak CHP’nin Kocaeli Hafızası Toplanıyor Toplantısı yapacağız. Burada herhangi bir format olmayacak. Kimse kısıtlanmayacak. Toplantıyı iki bölüme ayıracağız 4 ilçe Gebze’de 8 ilçe burada olacak. Burada arkadaşlarımızın partimize veya bize dönük eleştirileri ve beklentileri konuşacağız. Bu en son çalıştayımız da çıkan 37 maddelik bir yönerge olacak ve meclis üyeleri ve partililer buna göre çalışacak. Herkes görevini ve haddini bilecek.

 SİLİVRİ’DE NÖBET TUTTUK

Silivri ziyareti hakkında da bazı bilgiler vermek isterim. Burada bir minibüs içinde bazı basın mensupları arkadaşları da yanımızdayken Silivri’ye gittik. Bize verilen saat 13.00 ile 15.00 arasında nöbet tuttuk. Biz Hüseyin Bey’le avukat olduğumuz için Can Dündar ve Erdem Gül’le görüşerek yanlarında olacaklarımızı belirttik. 25 Mart'taki duruşmalarında da yanlarında olacağız. Partili avukatlarımızla beraber duruşmada olacağız. Aynı zamanda belirtmek istediğim bir diğer konu ise il meclisi üyemiz Dilek Tan hakkında basında çıkan haberlerle ilgilidir. Kendisi beni arayarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmiştir. Açıklamayı burada basın mensuplarına yapıyorum. O gün Dilek Tan’ın toplantıya gelmeyeceği ne kendisi ne de Gebze İlçe Örgütü tarafından bana bildirilmedi. O gün de kendisi toplantıya gelerek görüşlerini iletti.” Sarıbay'ın açıklamalarından sonra toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.