Herkes için en güzeli olacak

Gebze 11.09.2018 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Herkes için en güzeli olacak

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir Cuma pazarının Osman Yılmaz Mahallesi’nden kaldırılması ve yeni semt pazarı alanına taşınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erattir, “Konuyla ilgili hani açıklama yapılırsa yapılsın kimse mutlu olmuyor. Cuma Pazarı’nın kaldırılacağı yıllardır konuşuluyordu. Bunu pazarcı esnafı olarak bilmiyorduk, aberimiz yoktu desek yalan söyleriz. Elbet bir gün kaldırılacaktı ve bu dönemde gerçekleşti. Biraz hızlı bir şekilde kaldırıldığı görüşündeyim. Erken hareket edildi. Yeni Pazar yerinin de bazı eksiklikleri mevcut. Onlar giderilene kadar Cuma Pazarı Osman Yılmaz Mahallesi’nde kurulmaya devam edilebilirdi. Ama eninde sonunda bu taşınma gerçekleşecekti.” Dedi  Erattir açıklamalarına şöyle devam etti. “Burada asıl niyet pazarcı esnafımızın mevcut pazarın kurulduğu Osman Yılmaz’da tezgahını açmaya devam etmek istemesidir. Yeni semt pazarı ne kadar güzel olursa olsun, ne kadar modern olursa olsun esnafımızın isteği pazarın taşınmaması yönünde. Vatandaşımız da yıllardır bir alışkanlığı var. Bu da değişti.  Alışkanlıkları değiştirmek hiçbir zaman kolay olmamıştır. Zamanla eksiklikler giderilecek, esnafımız ve halkımız da yeni Pazar yerine alışacaktır. Ben herkes için en güzeli olacağı yönünde ümitliyim. Bu yönde de çaba sarfedildiğini görüyorum.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir Cuma pazarının Osman Yılmaz Mahallesi’nden kaldırılması ve yeni semt pazarı alanına taşınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erattir, “Konuyla ilgili hani açıklama yapılırsa yapılsın kimse mutlu olmuyor. Cuma Pazarı’nın kaldırılacağı yıllardır konuşuluyordu. Bunu pazarcı esnafı olarak bilmiyorduk, aberimiz yoktu desek yalan söyleriz. Elbet bir gün kaldırılacaktı ve bu dönemde gerçekleşti. Biraz hızlı bir şekilde kaldırıldığı görüşündeyim. Erken hareket edildi. Yeni Pazar yerinin de bazı eksiklikleri mevcut. Onlar giderilene kadar Cuma Pazarı Osman Yılmaz Mahallesi’nde kurulmaya devam edilebilirdi. Ama eninde sonunda bu taşınma gerçekleşecekti.” Dedi

 Erattir açıklamalarına şöyle devam etti. “Burada asıl niyet pazarcı esnafımızın mevcut pazarın kurulduğu Osman Yılmaz’da tezgahını açmaya devam etmek istemesidir. Yeni semt pazarı ne kadar güzel olursa olsun, ne kadar modern olursa olsun esnafımızın isteği pazarın taşınmaması yönünde. Vatandaşımız da yıllardır bir alışkanlığı var. Bu da değişti.  Alışkanlıkları değiştirmek hiçbir zaman kolay olmamıştır. Zamanla eksiklikler giderilecek, esnafımız ve halkımız da yeni Pazar yerine alışacaktır. Ben herkes için en güzeli olacağı yönünde ümitliyim. Bu yönde de çaba sarfedildiğini görüyorum.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.