Herkes KAISİAD'a Geldi

Gebze 24.05.2018 - 22:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Herkes KAISİAD'a Geldi

Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği (KAISİAD)'ın Gebze Teknik Üniversitesi yerleşkesi içinde konuşlu olan Kelebek Restaurant'ta düzenlediği iftar programına siyasetin, iş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve spor camiasının her kesiminden katılım oldu.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş'un evsahipliği yaptığı, Erdem Karakaş tarafından ikramı gerçekleşen iftar programına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mahmut Yandık, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Baikanı Bilge Ercan Altıntaş, Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık, Gebzespor Sportif Direktörü ve Hedef Gazetesi Sahibi Abbas Sır, dernek yönetimi ve üyeler katıldı. KARAKUŞ SELAMLADI İftar Yemeği soonrası KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş kısa bir selamlama konuşması yaparak iftar perogramına da katılmalarından dolayı davetlilere teşekkür etti. Her ay geleneksel olarak kahvaltı programları düzenleyen dernek Ramazan Ayı içinde ise iftar programı ile yine bir araya gelem fırsatı yakalamış oldular. İftar yemeği öncesi 24 Haziran seçimleri, Gebzespor, Gebze'nin il olması, listeye giren vekil adayları üzerine bol bol sohbet eden davetliler yemek sonrası da çay eşliğinde gündeme ait konular üzerine sohbetlerini sürdürdüler.
Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği (KAISİAD)'ın Gebze Teknik Üniversitesi yerleşkesi içinde konuşlu olan Kelebek Restaurant'ta düzenlediği iftar programına siyasetin, iş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve spor camiasının her kesiminden katılım oldu.

KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş'un evsahipliği yaptığı, Erdem Karakaş tarafından ikramı gerçekleşen iftar programına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mahmut Yandık, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Baikanı Bilge Ercan Altıntaş, Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık, Gebzespor Sportif Direktörü ve Hedef Gazetesi Sahibi Abbas Sır, dernek yönetimi ve üyeler katıldı.

KARAKUŞ SELAMLADI

İftar Yemeği soonrası KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş kısa bir selamlama konuşması yaparak iftar perogramına da katılmalarından dolayı davetlilere teşekkür etti. Her ay geleneksel olarak kahvaltı programları düzenleyen dernek Ramazan Ayı içinde ise iftar programı ile yine bir araya gelem fırsatı yakalamış oldular. İftar yemeği öncesi 24 Haziran seçimleri, Gebzespor, Gebze'nin il olması, listeye giren vekil adayları üzerine bol bol sohbet eden davetliler yemek sonrası da çay eşliğinde gündeme ait konular üzerine sohbetlerini sürdürdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.